Samtliga matcher i Elitettan sänds

2020.04.30, kl 13:00
Det är nu klart att Bonnier News och NTM tillsammans har förvärvat den exklusiva sändningsrättigheten för Elitettan 2020-2021 med en option för 2022.

– Att Elitettan nu får en sändningspartner är ett stort och bra steg i rätt riktning för att öka intresset kring damfotbollen i allmänhet och serien i synnerhet. För AIK Fotboll betyder samarbetet ökad exponering vilket är positivt både för våra supportrar och samarbetspartners, säger AIK Fotbolls sportchef Anne Mäkinen.

– Det är med oerhört stor glädje som vi ser på det kommande samarbetet. Vi har hela tiden hävdat att svensk damelitfotboll står sig väldigt stark. Att trots dessa osäkra tider kunna starta ett långsiktigt samarbete med Bonnier News och NTM känns mycket positivt och inspirerande, säger Annika Grälls, ordförande Elitfotboll Dam.

Satsningen sker genom ett samarbete mellan Bonnier News och lokalmediekoncernen NTM. Matcherna kommer att visas inom flera olika varumärken hos de nya rättighetsägarna, såväl nationella som lokala. Dessutom kommer samtliga matcher att sändas på en gemensam plattform. Läs hela pressmeddelandet här.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll