Snart dags för Svenska cupen

2018.02.09, kl 08:02
AIK kvalificerade sig i höstas till gruppspelet i Svenska cupen då man besegrade Värmbols FC med 1-0 och snart inleds tävlingssäsongen för Gnagets del då den första cupmatchen spelas lördagen den 17 februari.

AIK spelar i grupp 2 tillsammans med Halmstads BK, IK Oddevold och Syrianska FC. AIK spelar de två hemmamatcherna i gruppspelet på Tele2 Arena i Stockholm och inleder cupspelet lördagen den 17 februari då man tar emot Syrianska FC. Årskortsinnehavare som köpte sitt årskort före kl 13:00 den 7 februari behöver ladda ner sin fria matchbiljett senast fredagen den 9 februari, kl 13:00 – läs mer på denna sida. För köp av lösbiljett till cupmatchen hänvisar vi till denna sida.

AIK avslutar gruppspelet söndagen den 4 mars då Halmstads BK gästar Tele2 Arena. Gruppsegrarna i de åtta grupperna kvalificerar sig till kvartsfinal där de poängmässigt fyra bästa lagen får hemmamatch. Vid kvalificering som en av de fyra bästa gruppsegrarna så kommer AIK att spela kvartsfinalen på Friends Arena i mars. För allas information så kommer taket på Tele2 Arena att vara stängt på bägge cupmatcherna för bästa möjliga förutsättningar. All information om AIK Fotbolls årskort finns på denna sida.

Välkomna till AIK Fotboll 2018!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018