Supporterinformation: Örebro SK - AIK

2020.06.13, kl 14:20
Söndagen den 14 juni 2020 beger sig AIK till Behrn Arena i Örebro för årets allsvenska premiärmatch. För motståndet står Örebro SK och avspark sker kl 17:30.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

Örebro SK – AIK | Allsvenskan 2020 | Omgång 1:30.

När?

Söndagen den 14 juni. Avspark sker kl 17.30.

Var?

Behrn Arena i Örebro. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med premiären.

Matchen tv-sänds i Dplay. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon Matchens vara?

Ja, denna helg erbjuder AIK Shop 20 procent rabatt på utvalda sommarprodukter som du hittar på den här sidan. Rabatten dras automatiskt av i kassan när du ska betala. Erbjudandet gäller till och med söndag kl 23:59 (med reservation för att varor kan ta slut i lager).

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Du kan även köpa biljettvouchers till framtida AIK-matcher på Friends Arena. Vouchern fungerar som ett presentkort på valfri hemmamatch i Allsvenskan när publik återigen är tillåtet på våra arrangemang.

Vill du hellre stötta AIK Fotboll med ett engångsbelopp finns möjligheten att swisha valfri summa till nummer 123 115 95 73.

Något mer värt att veta inför avspark?

  • Mötet mellan AIK och Örebro SK är det 109:e lagen emellan. Här hittar du statistiken från tidigare tävlingsmatcher.
  • Vilken AIK-spelare har hittat nätet flest gånger på plats i Örebro? Svaret hittar du här.
  • Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll