Supporterinformation: Östersunds FK – AIK (herr)

2021.05.16, kl 13:00
Måndagen den 17 maj spelar AIK mot Östersunds FK i en match som tillhör omgång 7 av Allsvenskan 2021. Avspark på Jämtkraft Arena i Östersund sker kl 18:30.
Observera att inga biljetter säljs till matchen, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

Östersunds FK – AIK | Allsvenskan 2021, omgång 7.

När?

Måndagen den 17 maj. Avspark sker kl 18:30.

Var?

Jämtkraft Arena, Östersund. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen?

Då restriktioner råder som följd av den pågående coronapandemin säljs inga biljetter till matchen. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 samt alla försäsongsmatcher är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Ja, håll utkik på aikshop.se under måndagen för ett riktigt stilrent erbjudande.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort-21 är det bästa sättet att stödja AIK Fotboll på just nu. Dessutom är det din största möjlighet att få se AIK på plats i år. Läs mer om Årskort-21 här.

Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd genom att köpa en digital biljett till nästkommande hemmamatch. Då är du samtidigt med och tävlar om exklusiva priser. Klicka här för att komma till tävlingen.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll