Svartgul jul – AIK Fotbolls insamling till förmån för Maskrosbarn

2020.12.08, kl 17:05
Under tre års tid har AIK Fotboll arrangerat Svartgul julafton till förmån för barn som har det svårt hemma. Svartgul julafton har skett i samarbete med organisationen Maskrosbarn som stöttar barn i utsatthet och har inneburit att vi har träffats, ätit julbord tillsammans, delat ut julklappar, m.m. Som så många andra saker i år kommer även Svartgul jul att bli lite annorlunda, ingen träff och julbord med andra ord. Men desto viktigare att stötta barnen i år, då de har det extra svårt p g a rådande pandemi.

AIK Fotboll värdesätter både den relativt nya traditionen av Svartgul julafton liksom samarbetet med organisationen Maskrosbarn väldigt högt. Därför skapar klubben nu en insamling till förmån för Maskrosbarn.

För att hjälpa barn som lever i familjeförhållanden inkluderande missbruk, våld eller psykisk ohälsa kan du skänka pengar till SVARTGUL JUL. Antingen genom swish på 123 264 94 24 eller till BG 5273-7137. Var noga med att märka insättningen med SVARTGUL JUL för att vi ska förmedla summan till Maskrosbarn.

Insamlingen pågår mellan den 8 och 24 december 2020. Tack för ditt bidrag!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll