AIK Fotboll är en öppen förening

2017.10.27, kl 11:29
Som förtroendevald eller anställd inom AIK Fotboll har man ett viktigt och utmanande uppdrag. Arbetet skall utföras med stor respekt för medlemmar, aktieägare, supportrar, arbetskamrater, förtroendevalda, motståndare och funktionärer. AIK Fotbolls framgång är helt beroende av att AIK är en förening som är attraktiv att arbeta med och för.

Vi i AIK Fotboll välkomnar en öppen och kritisk debatt och ser gärna att det vi gör granskas och diskuteras utan kruseduller. Oftast fungerar detta väldigt bra, men vi måste alla vara överens om att anonyma hot och trakasserier inte är OK. Det är ett problem som ökar på många håll i samhället och tyvärr även i AIK. Det är något som varken är förenligt med AIK:s grundläggande värderingar eller gör AIK bättre. Tvärtom skapar det i längden en ohållbar arbetssituation för såväl anställda som förtroendevalda.

AIK Fotboll är en föreningsdemokrati där medlemmar kan komma på årsmötet, lägga förslag och rösta på dem som de vill ska sitta i valberedning och styrelse. Det finns dessutom flera olika regelbundna informationsmöten där den som vill kan framföra sina åsikter och ställa alla typer av frågor till personer i ledande befattningar.

Nästa sådant informationstillfälle är lunchmötet fredagen den 17 november kl 12:00.

Det går självklart som vanligt också bra att kontakta oss direkt med frågor, förslag eller synpunkter.

Tillsammans är vi starka. Vid eventuella frågor, kontakta styrelsen@aik.se.

Text: Styrelsen (AIK Fotboll AB och AIK FF)

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll