Allt om biljetter och årskort

Vill du köpa lösbiljetter eller årskort? Har du kanske tappat bort din biljett eller vill du skicka ditt årskort till någon annan för en enstaka match för att kunna vara med i lojalitetsutlottningen? Då har du kommit rätt, här nedan får du svar och hjälp med allt.

Biljetter till AIK Fotbolls herrmatcher kan man köpa online på friendsarena, i biljettkassan på Friends Arena eller i AIK Shop. Till damlagets matcher köper man det direkt i entrén på Skytteholm. Har ni frågor kring ert biljettkonto, problem med inloggning etc ska ni vända er till aik@friendsarena.se

Allmänna frågor kring biljetter och årskort ställer ni till gabriel@aik.se

Använd snabblänkarna nedan för de vanligaste frågorna. Observera att några av dom kräver att du har dina inloggningsuppgifter. (har du inte dina uppgifter, inga problem! Se nedan)

Är du osäker på om ditt årskort är aktivt? Klicka på länken nedan och logga in med e-mail och lösenord. Klicka sen på ditt namn högst upp i menyn och sen på Paket/Årskort. Då ser du dina årskort. Ser du dom inte, då är dom inte aktiva. Tycker du att det känns fel, maila aik@friendsarena.se

Har du inte kundnummer eller kortnummer till ditt Årskort tillgängligt? Klicka på länken nedan och logga in med din e-mail och ditt lösenord. När du är inloggad står ditt kundnummer bredvid ditt namn högst upp i menyn. Ditt kortnummer hittar du om du klickar på ditt namn i och sen på Paket/Årskort i menyn. Kortnumret står sen längst ut till höger efter ditt årskort. Du behöver både kund- och kortnummer för att kunna dela ditt årskort med någon för en enstaka match eller för att skicka en PDF biljett till dig själv.

Observera att priserna på AIK Fotbolls matcher kan komma att ändras både uppåt och nedåt utan förvarning. Detsamma gäller kapacitet på hela arenan eller på individuella läktarsektioner.

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2017