Priskategorier

På AIK Fotbolls hemmamatcher på Strawberry Arena och Skytteholms IP har vi tre olika priskategorier då det gäller köp av matchbiljetter. Dessa kategorier gäller även i de fall då vi spelar hemmamatcher på andra arenor.
Publiken anläŠnder till Friends Arena för fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan AIK och IFK Gšöteborg den 31 mars 2014 i Solna.
Foto: Marcus Ericsson / Bildbyrån / kod ME / 82676

Barn under 5 år (d v s till och med det år som man fyller 4 år) som sitter i förälders knä välkomnas in på AIK Fotbolls hemmamatcher utan egen matchbiljett (max ett barn per förälder). Under 2024 räknas alltså du som är född 2020 eller senare till AIK Fotbolls kategori “barn under 5 år”. Dessa platser gäller i mån av plats på våra allsvenska hemmamatcher, men inte på derbyn eller slutsålda matcher.

De tre priskategorier som AIK Fotboll sedan har är ”Reducerad”, ”Student” och ”Ordinarie”.

Kategorin “Reducerad” avser barn/ungdomar i åldern 5–16 år samt pensionärer på samtliga sektioner på arenan (ej premium). Är du pensionerad från arbete på grund av ålder vid köptillfället så är du berättigad ett reducerat pris. När det gäller förtidspensionärer och sjukpensionärer går AIK Fotboll på Försäkringskassans riktlinjer. Är du osäker på om du faller under kategorin pensionär? Mejla till biljett@aikfotboll.se.

Kategorin “Student” avser alla studerande som är berättigade studiestöd från CSN och således mecenatkort. Denna priskategori är enbart tillgänglig på Norra stå på Strawberry Arena.

Kategorin “Ordinarie” avser alla andra besökare.

För mer information kring priskategorier och priser för barn och vuxna, se aikfotboll.se/arskort.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll