Aktuell biljettinformation:

• Nästa hemmamatch AIK (Herr): Djurgården (2021-10-03). Förtursbiljetterna för årskortsinnehavare är släppta (se knappen här ovan). Det allmänna biljettsläppet för dig som inte har årskort sker måndagen den 27 september, kl 14:00.

• På grund av de rådande pandemirestriktionerna kommer AIK inte tilldelas någon bortasektion i matchen mot Degerfors IF (2021-09-27).

• Nästa hemmamatch AIK (Dam): Växjö DFF (2021-10-02). Årskortsinnehavare är garanterade plats på Skytteholms IP.

Stötta AIK Fotboll 2021

Använd snabblänkarna nedan för de vanligaste frågorna. Observera att några av dom kräver att du har dina inloggningsuppgifter (har du inte dina uppgifter – inga problem! Se nedan).

Vill du logga in på ditt årskortskonto? Klicka nedan! Du behöver ditt kund- och kortnummer som står på kortet. Saknar du dom uppgifterna, se längre ner på sidan.

Vill du uppdatera din mailadress eller andra personuppgifter kopplade till ditt biljettkonto? Klicka nedan!

Har du inte kundnummer eller kortnummer till ditt Årskort tillgängligt? Klicka på länken nedan och logga in med din e-mail och ditt lösenord. När du är inloggad står ditt kundnummer bredvid ditt namn högst upp i menyn. Ditt kortnummer hittar du om du klickar på ditt namn i och sen på Paket/Årskort i menyn. Kortnumret står sen längst ut till höger efter ditt årskort. Du behöver både kund- och kortnummer för att kunna dela ditt årskort med någon för en enstaka match eller för att skicka en PDF biljett till dig själv.

Kontakta oss angående biljetter och årskort

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll