#InteBaraExistera

Vill du köpa lösbiljetter eller årskort? Har du kanske tappat bort din biljett eller vill du skicka ditt årskort till någon annan för en enstaka match för att kunna vara med i lojalitetsutlottningen? Då har du kommit rätt, här nedan får du svar och hjälp med allt.
  • Biljetter till AIK Fotbolls herrmatcher kan man köpa online på aikbiljett.se, i AIK Shop (må-fre 10-18, lö 10-16) eller biljettkassan på Friends Arena under matchdag.
  • Datum för biljettsläpp till AIK Fotbolls allsvenska hemmamatcher vårsäsongen 2020 hittar du på den här länken.
  • Har ni frågor kring ert biljettkonto, inloggning, betalning etc ska ni vända er till biljett@aikfotboll.se
  • Allmänna frågor kring biljetter och årskort ställer ni till biljett@aikfotboll.se
  • Barn 0-4 år går in gratis i mån av plats.
  • Alla som behöver ledsagare har rätt att ta med en ledsagare gratis.
  • Till damlagets hemmamatcher löses biljetter vid entrén. Priserna är 75 SEK för vuxna respektive 45 SEK för ungdomar mellan 12-18 år samt pensionärer. För barn upp till 12 år gäller kostnadsfri entré. AIK Fotboll har inte möjlighet att erbjuda förköp för närvarande.
  • Årskort till damlagets matcher köper du här.
  • Mer information kring våra matcher hittar ni här.
Använd snabblänkarna nedan för de vanligaste frågorna. Observera att några av dom kräver att du har dina inloggningsuppgifter. (har du inte dina uppgifter, inga problem! Se nedan)

Vill du köpa lösbiljett till AIK herrars hemmamatcher? Klicka nedan!

Vill du köpa årskort till AIK:s herrmatcher? Klicka nedan!

Vill du dela ditt årskort via e-post för en enstaka match? Klicka nedan!

Vill du logga in på ditt årskortskonto? Klicka nedan! Du behöver ditt kund- och kortnummer som står på kortet. Saknar du dom uppgifterna, se längre ner på sidan.

Vill du se dina bokade biljetter och/eller årskort? Klicka nedan!

Har du precis köpt en lösbiljett online men inte fått den skickad till dig via e-mail? Förutom att du kan vänta några minuter och sen kolla mailen igen så kan du även kolla skräpposten.

Men du kan även logga in på ditt biljettkonto genom att klicka nedan. När du loggat in — klicka på ditt namn högst upp i menyn — klicka sen på “mina biljetter”. Där ska du kunna se dina biljetter. Då kan du öppna en kopia som du kan använda i entrén på Friends Arena.

Skulle biljetterna inte ligga där, då är det något som är knas. Då får du kontakta aik@friendsarena.se

Vill du uppdatera din mailadress eller andra personuppgifter kopplade till ditt biljettkonto? Klicka nedan!

Är du osäker på om ditt årskort är aktivt? Klicka på länken nedan och logga in med e-mail och lösenord. Klicka sen på ditt namn högst upp i menyn och sen på Paket/Årskort. Då ser du dina årskort. Ser du dom inte, då är dom inte aktiva. Tycker du att det känns fel, maila aik@friendsarena.se

Har du inte kundnummer eller kortnummer till ditt Årskort tillgängligt? Klicka på länken nedan och logga in med din e-mail och ditt lösenord. När du är inloggad står ditt kundnummer bredvid ditt namn högst upp i menyn. Ditt kortnummer hittar du om du klickar på ditt namn i och sen på Paket/Årskort i menyn. Kortnumret står sen längst ut till höger efter ditt årskort. Du behöver både kund- och kortnummer för att kunna dela ditt årskort med någon för en enstaka match eller för att skicka en PDF biljett till dig själv.

Observera att priserna på AIK Fotbolls matcher kan komma att ändras både uppåt och nedåt utan förvarning. Detsamma gäller kapacitet på hela arenan eller på individuella läktarsektioner.

Årskortsinformation

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll