Frågor och svar - Biljetter

Nedan hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring biljetter.

Var köper man biljetter?

  • Biljetter köps enklast online på: https://friendsarena.se/evenemang/#AIK
  • Friends Arenas biljettkassa är tillsvidare endast öppen på matchdag från två timmar innan matchstart. Biljettkassan är belägen vid entré A, mitt emot ingången till Mall of Scandinavia.
  • Vi rekommenderar dock samtliga besökare att köpa era biljetter online så snart ni kan efter biljettsläpp för att slippa köer vid biljettluckorna innan avspark.

Hur levereras dina biljetter?

När du köper en lösbiljett via friendsarena.se så får du den alltid mailad till den e-mail som du registrerad. Men ibland så kan man ju ändå inte hitta den i inkorgen. Då kan du hämta en ny genom att klicka på denna länk. Då kommer du till friendsarena.se där du måste logga in med din e-mail och ditt lösenord.

När släpps biljetterna?

  • Biljettsläppen till de olika matcherna, oavsett tävling (Allsvenskan, Svenska cupen, o s v) kommuniceras alltid på www.aikfotboll.se. Håll utkik här på hemsidan eller prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du det inte.

Hur fungerar priserna?

  • Observera att biljetter som köps mindre än tre timmar innan avspark är 10-30 kronor dyrare, detta görs i ett försök att minska köerna utanför arenan under matchdagen, det lönar sig alltså alltid att köpa biljetter i god tid innan. Vid köp av biljett online skickas biljetten som en pdf i din mejlbox. Skriv ut den innan du beger dig till Friends Arena för en smidig entré till matchen.
  • Biljettpriserna kan komma att ändras utan varsel på alla matcher. Det innebär att en biljett kan bli både billigare eller dyrare under tiden fram till match.

Har du frågor kring köp av biljetter online, ditt konto, inloggningsuppgifter, årskort eller liknande? Du hittar svaren på de flesta av dom frågorna på den här sidan

  • Skicka ett mejl till aik@friendsarena.se
  • Ring 08 – 502 535 20 (måndag – fredag, kl 10:00 – 13:00).

Har du allmänna frågor kring prissättning, biljettkategorier etc?

Biljetter till AIK:s damlag

  • Biljetter till damlagets matcher säljs inte i förköp utan direkt i entrén på Skytteholms IP. Läs mer här.

Vilka åldersgränser finns det?

  • Barn under 5 år (d v s till och med det år som man fyller 4) som sitter i förälders knä välkomnas in på AIK Fotbolls hemmamatcher utan egen matchbiljett (max ett barn per förälder). Under 2018 räknas alltså du som är född 2014 eller senare till AIK Fotbolls kategori “barn under 5 år”. Dessa platser gäller i mån av plats på våra allsvenska hemmamatcher, men inte på derbyn eller slutsålda matcher.Barn/ungdom mellan 5 och 16 år (d v s från och med det år som man fyller 5 till och med det år då man fyller 16) räknas i AIK Fotbolls sammanhang som barn/ungdom när det gäller entrépriser/årskort. Under 2018 räknas alltså du som är född 2002 eller senare till AIK Fotbolls kategori “barn/ungdom mellan 5 och 16 år”. Från och med det år som man fyller 17 räknas man som vuxen när det gäller entrépriser/årskort. Under 2018 räknas alltså du som är född 2001 eller tidigare till AIK Fotbolls kategori “vuxen”.Ålderspensionär räknas man från det år som man fyller 65 år när det gäller entrépriser/årskort. Under 2018 räknas alltså du som är född 1953 eller tidigare till AIK Fotbolls kategori “pensionär”. När det gäller förtidspensionärer och sjukpensionärer går AIK Fotboll på Försäkringskassans riktlinjer.Är du osäker på om du faller under kategorin pensionär? Mejla till biljett@aikfotboll.se.

Annonser

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll