Årskort-21

Årskortsförsäljningen för säsongen 2021 är avslutad.
Tack för att du stöttar AIK Fotboll!

Årskort-21 – en sammanfattning

Här följer en kort sammanfattning över vad Årskort-21 innebär. För en mer fördjupande förklaring samt en Q&A – klicka på någon av knapparna här ovan.

  • AIK Fotboll välkomnar från och med den 1 juli 2021 15 340 årskortsinnehavare per hemmamatch på Friends Arena. Läs mer om beslutet här.
  • Det är primärt de som köpt årskort som har möjlighet till biljett. Överstiger tillåten kapacitet antalet sålda årskort kommer även lösbiljetter att säljas.
  • AIK Fotboll fryser alla aktuella årskort. Det innebär att du inte behöver förnya ditt ordinarie årskort till 2021 och det finns heller ingen risk att din plats försvinner. Istället lanserar vi ett onumrerat årskort “Årskort-21” som det enda årskortet för säsongen. Årskortet garanterar dig ingen plats, men ger dig möjligheten till att kunna erhålla en biljett.
  • Priset för Årskort-21 är flexibelt. Du betalar enligt en sjugradig skala vad du själv anser att kortet ska vara värt. Ingen återbetalning är möjlig.
  • Årskort-21 finns till försäljning från och med den 26 november 2020, kl 15:00, via den här länken. Sista försäljningsdag är den 31 juli 2021.

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll