Årskort säsongen 2023

Försäljningen av årskort till säsongen 2023 är nu stängd. Klicka på knapparna eller scrolla nedåt för mer information.

årskort23_sektionerpriser

Sektioner och priser – Friends Arena 2023.

  • Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om respektive sektion.

Årskortsfakta och guider

FAKTA ÅRSKORT 2023

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2023.
*Årskortsinnehavare på Familjeläktaren flyttas upp till läktare 2 på derbyna mot Djurgården och Hammarby. Man har ett antal dagar förtur att hämta ut sina biljetter innan vi släpper upp tillägnade sektioner på derbyn till allmän försäljning. Då kan vi inte längre garantera en plats.
– Hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2023 ingår i mån av plats.*
– När möjlighet finns ges också förtur till köp av biljetter till vissa bortamatcher samt eventuella Europamatcher på hemmaplan.

* Det kommer finnas ett sista datum för att köpa årskort för att man ska ges möjlighet att hämta ut en biljett till Svenska cupens hemmamatcher i gruppspelet. Det kommer också vara ett tidsbegränsat antal dagar då man kan hämta ut sina biljetter.

NÄR?
– Förnyelseperiod 28 september till 27 november
Under den här perioden kan du som hade årskort 2022 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 27 november kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2023.

– Bytesperiod 28 september till 27 november
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser.

– Nyförsäljning 28 november
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning den 28 november kl 10.00.

VAR?
– Du köper enklast ditt årskort på årskort.se.
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

Den här säsongen utkrävs en kortavgift om 50 SEK på samtliga årskortstransaktioner då vi byter till en ny typ av kort som samtliga årskortsinnehavare får hem i brevlådan.

Alla frågor kring årskorten hanteras enklast via e-post på arskort@aikfotboll.se.

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till AIK Fotboll genom att mejla arskort@aikfotboll.se. Nytt årskort debiteras med 50 SEK och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se alternativt arskort@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.aikbiljett.se och www.arskort.se.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll