Årskort säsongen 2022

Nu är årskorten till både herr- och damlagets säsonger 2022 släppta till allmän försäljning. Vi ses där AIK spelar!

årskort22_sektionerpriser

Sektioner och priser – Friends Arena 2022.

  • Ni är många som just nu undrar över leveransen av årskort. Vi ber om ursäkt för den långa väntan och tackar för visat tålamod! Årskorten är i skrivande stund (2022-04-27) på väg och beräknas vara levererade till dig i slutet av maj/i början på juni. 

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om respektive sektion.

årskort22_sektionerpriser-dam

Sektioner och priser – Skytteholms IP 2022.

Skytteholms IP (Dam)

Årskortsfakta och guider

FAKTA ÅRSKORT 2022

VAD?
– Samtliga 15 hemmamatcher i Allsvenskan 2022.
*Årskortsinnehavare på Familjeläktaren flyttas upp till läktare 2 på derbyna mot Djurgården och Hammarby. Man har sju dagar förtur att hämta ut sina biljetter innan vi släpper upp tillägnade sektioner på derbyn till allmän försäljning. Då kan vi inte längre garantera en plats.
– Båda hemmamatcherna i Svenska cupens gruppspel 2022 ingår i mån av plats.*
– När möjlighet finns ges också förtur till köp av biljetter till vissa bortamatcher samt eventuella Europamatcher på hemmaplan.

* Det kommer finnas ett sista datum för att köpa årskort för att man ska ges möjlighet att hämta ut en biljett till Svenska cupens hemmamatcher i gruppspelet. Det kommer också vara ett tidsbegränsat antal dagar då man kan hämta ut sina biljetter.

NÄR?
– Förnyelseperiod 26 oktober till 12 december
Under den här perioden kan du som hade årskort 2020 välja att förnya din plats samt köpa till fler platser. Om du INTE förnyar din plats senast den 12 december kl 23:59 kommer din/dina reserverade plats/platser att makuleras och det är inte säkert att du kan sitta på samma platser 2022.

– Bytesperiod 26 oktober till 12 decmeber
Under den här perioden kan du som har förnyat ditt årskort byta till alla tillgängliga platser.

– Nyförsäljning 14 november
Alla tillgängliga platser släpps upp till allmän försäljning den 14:e december kl 11.00.

VAR?
– Online.

Du köper enklast ditt årskort på www.arskort.se.
Köper du årskortet online kan du som privatperson eller företag välja att delbetala ditt årskort med Klarna Konto.

Vid nyköp av årskort eller byte av plats utgår en extra avgift om 75 kr för själva kortet. Kortet är sedan tidlöst och gäller så länge du inte byter plats inför efterföljande säsonger.

Alla frågor kring årskorten hanteras enklast via e-post på arskort@aikfotboll.se.

VILLKOR
Alla årskortsinnehavare har genom sitt köp accepterat de villkor som gäller för AIK Fotbolls årskort. Likaså ansvarar årskortsinnehavare som lånar ut sitt årskort att användaren följer villkoren.

Säkerhet: AIK Fotboll förbehåller sig rätten att stänga av årskortsinnehavare som inte uppträder i enlighet med gällande säkerhets- och ordningsregler. Ingen kompensation utgår till årskortsinnehavaren. Läs mer om ordningsreglerna på AIK Fotbolls hemsida.

Förlorat årskort: Anmäls till AIK Fotboll genom att mejla arskort@aikfotboll.se. Nytt årskort debiteras med 75 kr och det förlorade årskortet kommer att makuleras.

Flyttade eller avbrutna matcher, ändrade speldatum och ändrade spelplatser: AIK Fotboll ersätter inte årskortsinnehavare för matcher som flyttas och får nytt speldatum, avbryts alternativt spelas utan publik p g a beslut som inte fattas av AIK Fotboll. AIK Fotboll kommunicerar flyttade matcher och ändrade speldatum via hemsidan, nyhetsbrev och i sociala medier. Det ligger i årskortsinnehavarens intresse att besöka www.aikfotboll.se för aktuell information.

Entréer: Observera att den entré som står på ditt årskort kan komma att ändras på enstaka matcher om arrangemanget kräver det. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

Priser: Observera att priset på årskort kan komma att ändras utan förvarning. Detta meddelas via www.aikfotboll.se.

KONTAKT
Allmänna frågor kring biljetter och årskort kan ställas till biljett@aikfotboll.se alternativt arskort@aikfotboll.se. Mer information hittar du på www.aikbiljett.se och www.arskort.se.

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll