Stöd AIK Fotboll genom Unibets hemmaklubben

2020.06.23, kl 12:43
När Unibet den 1:a januari 2020 tog över som huvudsponsor till svensk elitfotboll, innebar det att de även blir huvudsponsor till AIK Fotbolls herrverksamhet. Som en del av avtalet delar Unibet ut 20 miljoner till klubbarna och dessutom stöttar Unibet AIK Fotboll ekonomiskt för varje ny kund som registrerar sig via aikfotboll.se

Stöd AIK Fotboll via denna länk

Det finns flera sätt för dig att stötta AIK Fotboll genom vår och ligans huvudpartner Unibet. Du som både AIK:are och Unibet-kund har möjlighet att välja AIK som din hemmaklubb på Unibets hemsida, under Hemmaklubben, och hjälpa oss få så stor del utav de 20 miljoner kronorna som möjligt.

Om du inte är kund, stöttar Unibet AIK Fotboll ekonomiskt för varje kund som registrerar sig och spelar på Unibet via den här länken. Allt du behöver göra är att signa upp via länken, så är du med och stöttar AIK Fotboll ekonomiskt.

Då kan du dessutom välja AIK som din hemmaklubb, och därmed också bidra till att vi får upp till 2 miljoner kronor i slutet av säsongen!

Kom ihåg att du behöver vara minst 18 år gammal för att registrera dig hos Unibet och därmed kunna välja oss som Hemmaklubb. Upplever du att du eller någon i din närhet inte spelar sunt, så finns stödlinjen.se och spelpaus.se tillgängligt.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll