Ackreditering - Dam

Damlagets tävlingsmatcher Skytteholms IP
Mejla din ackreditering senast två vardagar innan match till stefan.mellerborg@aikfotboll.se. Detta gäller såväl journalister som fotografer.

Pressentrén ligger i direkt anslutning till de ordinarie entréerna på Skytteholms IP. Giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb) eller intyg från uppdragsgivare ska vid begäran uppvisas i samband med uthämtande av ackrediteringsbricka eller fotoväst. Vi ber er lämna tillbaka ackrediteringsbrickor och fotovästar innan ni lämnar Skytteholm.

Fotografer ska bära fotoväst innan, under samt efter matchen då man befinner sig i anslutning till spelplanen eller vid omklädningsrummen. Observera att det inte under några omständigheter är tillåtet att beträda gräsmattan.

Observera att det på Skytteholm endast finns ett fåtal platser med tillhörande bord och sparsamt med eluttag. På Skytteholms pressläktare finns fritt wifi. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda pressparkering.

AIK Fotboll är alltid öppna för förslag och synpunkter och vill göra pressens arbetsmiljö så bra som möjlig på våra matcher. Om ni har frågor eller funderingar hör gärna av er!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll