Ackreditering - Dam

Damlagets tävlingsmatcher Skytteholms IP
Mejla din ackreditering senast två vardagar innan match till stefan.mellerborg@aikfotboll.se. Detta gäller såväl journalister som fotografer.

Säsongen 2021: Med anledning av covid-19 så gäller tills vidare striktare regler gällande media på herr- och damlagets hemmamatcher, detta efter riktlinjer från SEF/EFD. Färre journalister och fotografer erhåller ackreditering och det är samtidigt justerade öppettider. Medieentrén är öppen 45-15 minuter innan avspark och media är tillåtna att vara kvar på arenan i 60 minuter efter slutsignalen. Nedanstående information om tider och positioner gäller en “vanlig” säsong, inte just nu.

Pressentrén ligger i direkt anslutning till de ordinarie entréerna på Skytteholms IP. Giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb) eller intyg från uppdragsgivare ska vid begäran uppvisas i samband med uthämtande av ackrediteringsbricka eller fotoväst. Vi ber er lämna tillbaka ackrediteringsbrickor och fotovästar innan ni lämnar Skytteholm.

Fotografer ska bära fotoväst innan, under samt efter matchen då man befinner sig i anslutning till spelplanen eller vid omklädningsrummen. Observera att det inte under några omständigheter är tillåtet att beträda gräsmattan. Tillträde till/från fotoplatserna görs i hörnet närmast medieentrén, det är inte möjligt att använda spelartunneln för passage.

Observera att det på Skytteholms IP endast finns ett fåtal platser (de svarta stolarna mitt på huvudläktaren) med tillhörande bord och sparsamt med eluttag. På Skytteholms pressläktare finns fritt wifi. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda pressparkering.

AIK Fotboll är alltid öppna för förslag och synpunkter och vill göra pressens arbetsmiljö så bra som möjlig på våra matcher. Om ni har frågor eller funderingar hör gärna av er!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll