Ackreditering - Dam

Damlagets tävlingsmatcher Skytteholms IP
Mejla din ackreditering senast två vardagar innan match till stefan.mellerborg@aikfotboll.se. Detta gäller såväl journalister som fotografer.

Säsongen 2024: Pressentrén ligger mitt på baksidan av huvudläktaren. Giltig presslegitimation (AIPS-kort eller medlemskap i sportjournalistklubb) eller intyg från uppdragsgivare ska vid begäran uppvisas i samband med uthämtande av ackrediteringsbricka eller fotoväst. Vi ber er lämna tillbaka ackrediteringsbrickor och fotovästar på samma ställe innan ni lämnar Skytteholms IP.

Fotografer ska bära fotoväst innan, under samt efter matchen då man befinner sig i anslutning till spelplanen eller vid omklädningsrummen. Observera att det inte är tillåtet att beträda gräsmattan, undantag kan göras för direktsändande bolag och AIK:s klubb-TV. Tillträde till/från fotoplatserna görs i hörnet närmast de ordinarie entréerna, det är inte möjligt att använda spelartunneln för passage till/från planen.

Observera att det på Skytteholms IP endast finns ett fåtal platser (de svarta stolarna mitt på huvudläktaren) med tillhörande bord. På Skytteholms pressläktare finns fritt wifi samt eluttag på väggen mot speakerhytten. Vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjuda pressparkering.

AIK Fotboll är alltid öppna för förslag och synpunkter och vill göra pressens arbetsmiljö så bra som möjlig på våra matcher. Om ni har frågor eller funderingar hör gärna av er!

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll