Träningstider herrarnas A-lag

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten gått ut med information om tecken på samhällsspridning av covid-19 i bland annat Region Stockholm och därför höjt risknivån till den allra högsta så kommer AIK Fotboll tills vidare att stänga träningarna för klubbens herr- och damlag.
Dessa åtgärder tas för att bidra till att minska spridningens omfattning och AIK Fotboll hoppas på förståelse för dessa åtgärder som gäller tills ny information kommer.

Aktuell information från Folkhälsomyndigheten finns på deras hemsida.

Fotbollsträningen bedrivs normalt sett på Karlbergs träningsanläggning, men under försäsongen och under slutet av säsongen sker träningen istället på konstgräset på Skytteholms IP eller på Bosön. Observera att träningstider och platser kan flyttas med kort varsel. AIK Fotbolls twitterkonto försöker alltid att ge information så snart som möjligt om det blir någon ändring. Med jämna mellanrum genomför laget stängda träningar.

Träningstider fylls på efterhand. Står det ett “-” efter datumet innebär det att det inte är någon fotbollsträning den dagen. Står det ingenting efter datumet innebär det att eventuell träningstid ännu inte är bekräftad.

 

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll