Stöd AIK Fotboll på bortaplan

AIK Fotboll har år efter år Sveriges starkaste, största och mest högljudda stöd på bortaplan. Oavsett vart AIK spelar är våra supportrar där för att sjunga fram laget till nya poäng.

Att åka på bortamatch har blivit en livsstil för många AIK:are de senaste åren. Gruppen av AIK:are som åker på bortamatcher är dock långt ifrån homogen. Det är en allmän skara av AIK:are som numera stödjer AIK Fotboll på plats på landets olika fotbollsarenor och idrottsplatser. En frisk blandning av klackfolk, Gnagare på sittplats, lokala Gnagare, pensionärer och barnfamiljer bildar ett stöd på bortaplan som just nu inget lag kan mäta sig med. Många säger att det är på bortaresorna som AIK:are verkligen lär känna varandra.

AIK Fotboll satsar medvetet på att underlätta våra supportrars resor till bortamatcherna och vi publicerar alltid information här på hemsidan som underlättar ert besök på landets olika arenor. På plats har vi alltid bemanning i form av SLO – samt säkerhetspersonal som assisterar er och kan svara på frågor.

Att ta sig till bortamatcher
Beroende på var AIK spelar så erbjuder våra organiserade supporterföreningar oftast resor till varje match. Följ direktlänkarna nedan för att köpa plats till de bussar och tåg som arrangeras till supporterföreningarnas kommande resor.

Många väljer att resa privat med bilar och minibussar. Vi lägger alltid ut information här på hemsidan med adresser till samlingsställen i de olika städerna – samt var man kan parkera i närheten av de olika arenorna.

Hitta din resa till bortamatchen

Allmänna supporterklubben – Boka resa här

Black ArmyBoka resa här

SmokinglirarnaBoka resa här

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll