Kontakt med lagen

I AIK Fotboll är vi stolta över den nära kontakten som finns mellan våra supportrar och spelare. Vi sätter ett stort värde i att våra spelartrupper återspeglar det samhälle AIK är en stor del i. I klubben kan alla hitta någon eller något att identifiera sig med. Våra träningar är ofta öppna för supportrar och media. Utöver det så genomförs sjukhusbesök och andra aktiviteter där allmänheten ges tillfälle att träffa våra spelare och ledare.

Förfrågningar: Vi får ofta förfrågningar om alla möjliga typer av uppdrag för våra spelare och ledare. Det kan vara allt ifrån att signera en autograf på en matchtröja till att spela in en bröllopshälsningar till ett lyckligt par. AIK Fotboll och laget har som avsikt att alltid kunna visa stor tillgänglighet inför dessa förfrågningar, men måste ibland förbehålla sig rätten att fokusera på den dagliga sportsliga verksamheten. AIK Fotboll kommer dock alltid att behandla alla förfrågningar som inkommer till oss.

Autografer: Det bästa sättet att få tag på autografer är att bege sig till en av våra öppna träningar. Träningsschemat hittar ni här på hemsidan, men håll gärna utkik i våra sociala kanaler då träningstider kan komma att ändras med kort varsel.

Har ni önskemål eller frågor? Kontakta slo@aikfotboll.se.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll