Våra supportrar

Allmänna Supporterklubben ASK
Allmänna Supporterklubben grundades 2015 med målsättningen att bli den största supporterföreningen i Skandinavien. Syftet med föreningen är att främja och utveckla den redan starka supporterkulturen som finns i – och omkring AIK. ASK arrangerar ofta bortaresor och andra engagemang för att på så sätt bidra till en enhetlig AIK-läktare. Läs mer på Allmänna supporterklubbens hemsida.

Black Army
Black Army har sedan starten 1981 funnits med och stöttat AIK Fotboll från läktaren. Det som började som en grupp AIK:are utvecklades till en aktiv ståplats på Råsunda Stadion. Man har under sina år arrangerat hundratals bussresor till bortamatcher – vilket man gör även i dag. Läs mer om Black Army Stockholm och hur man blir medlem på deras hemsida.

Black Ladies
Black Ladies grundades av en grupp supportrar för tio år sedan – med syftet att öka intresset kring AIK Fotbolls damlag. Förutom att vara på plats för att stötta laget på hemmaplan så arrangerar man även transporter till bortaresor. Läs mer om supporterföreningen här.

Smokinglirarna
Text kommer.

Den Svarta Massan
Den Svarta Massan (DSM) är en ekonomisk förening som är skapad av AIK:are för AIK. Vi vill vara en del i det som bidrar till ett AIK i ekonomisk balans och med stora sportsliga framgångar. Vi ska finnas där för såväl de stora som de små idrotterna i AIK, både när det blåser kallt och när solen skiner.

Föreningens syfte är framförallt att vara ett ekonomiskt stöd för klubben i våra hjärtan. Långsiktighet, transparens och medbestämmande är grundpelarna i vår verksamhet. Vi vill vara en stabil och långsiktig partner till hela AIK och vi vill att våra medlemmar ska ha insyn i verksamheten samt ha möjlighet att påverka beslut gällande finansiering och andra viktiga frågor genom direktdemokrati. Läs mer på föreningens hemsida.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll