Officiella välgörenhetspartners

2022.05.09, kl 15:42
AIK Fotboll arbetar efter mottot ”att göra färre saker bättre”. Med det menas att om vi fokuserar på färre antal initiativ så blir arbetet mer utförligt gjort och därmed når vi ett högre resultat. Vi har därför valt att samarbeta strategiskt med två organisationer som ligger oss varmt om våra svartgula hjärtan – Hjärt-Lungfonden och Svartgula fonden.

Om Hjärt-Lungfonden
Hjärt-Lungfonden samlar in och delar ut pengar till vetenskapligt utvald hjärt-lungforskning. Organisationen arbetar också för ökad kunskap om forskningens betydelse. Huvuddelen av den oberoende forskningen inom hjärt-, kärl- och lungområdet i Sverige finansieras av Hjärt-Lungfonden.
AIK Fotboll har, i olika sammanhang, samarbetat med Hjärt-Lungfonden sedan 2012. Klubben har en stående insamling där du som supporter kan bidra till organisationens viktiga arbete.
Länk till insamlingen hittar du här:

Om Svartgula fonden
De allra flesta barn och ungdomar som spelar fotboll i AIK kommer inte att representera klubben, eller någon annan klubb, på elitnivå. Däremot kommer förhoppningsvis de flesta av dem ha en relation till klubben i framtiden, men framför allt har de alla förutsättningar i världen att vara goda samhällsmedborgare. Om vi som fotbollsförening kan bidra till att de barn och ungdomar växer upp och bidrar till samhällets tillväxt är det inte bara en vinst för AIK Fotboll – det är en seger för alla. Mer information om initiativet och hur du kan bidra till det hittar du här.

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll