Officiella välgörenhetspartners

2022.05.09, kl 15:42
AIK Fotboll arbetar efter mottot ”att göra färre saker bättre”. Med det menas att om vi fokuserar på färre antal initiativ så blir arbetet mer utförligt gjort och därmed når vi ett högre resultat. Vi har därför valt att samarbeta strategiskt med två organisationer som ligger oss varmt om våra svartgula hjärtan – Maskrosbarn och Hjärt-Lungfonden.

Om Maskrosbarn
Barnrättsorganisationen Maskrosbarn har sedan 2005 arbetat med att förbättra levnadsvillkoren för barn med föräldrar som har ett missbruk, mår psykiskt dåligt eller som utsätter dem för våld. Maskrosbarn arrangerar läger på skollov, driver ungdomsgårdsverksamhet, ger stöd till barn i samtal och över internet samt arbetar aktivt med att sprida information till barn och vuxna runt om i Sverige. Här kan du läsa mer om Maskrosbarn.
AIK Fotboll har samarbetat med Maskrosbarn sedan 2017, mer specifikt kring initiativet Svartgul jul.

Om Hjärt-Lungfonden
Hjärt-Lungfonden samlar in och delar ut pengar till vetenskapligt utvald hjärt-lungforskning. Organisationen arbetar också för ökad kunskap om forskningens betydelse. Huvuddelen av den oberoende forskningen inom hjärt-, kärl- och lungområdet i Sverige finansieras av Hjärt-Lungfonden.
AIK Fotboll har, i olika sammanhang, samarbetat med Hjärt-Lungfonden sedan 2012. Klubben har en stående insamling där du som supporter kan bidra till organisationens viktiga arbete.
Länk till insamlingen hittar du här: 

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll