Strawberry Arenas föreningsläktare

Välkommen att besöka AIK Fotbolls föreningsläktare på Strawberry Arena!

Vad är Föreningsläktaren?

Föreningsläktaren finner du på södra kortsidans andra läktaretage på AIK Fotbolls alla hemmamatcher på Strawberry Arena (förutom på derbyn mot Hammarby och Djurgården). Här vistas ungdomar och lagledare tillhörande idrottsföreningar från hela landet. Allmänna Idrottsklubbens olika ungdomssektioner har alla tillgång till läktaren, men även utomstående föreningar är varmt välkomna att köpa biljetter till läktaren.

Föreningsläktaren har en kapacitet på 1 000 stolar och fri sittning råder. Det innebär att läktaren i princip alltid bokas upp och är slutsåld på matchdag – vid större matcher ofta betydligt tidigare än så. Det är således först till kvarn på biljetterna till varje match samt av högsta vikt att bokade biljetter också nyttjas.

Nytt för denna säsong är att du endast kan ta ut en biljett per konto på föreningsläktaren. Anledningen till detta är att nyttjandet av föreningsbiljetter har varit för låg under tidigare säsonger. Med denna ändring hoppas vi att fler ges möjlighet att besöka matcherna, samt att vi kan öka nyttjandegraden på föreningsbiljetterna.

För att boka biljetter på föreningsläktaren behöver du:

  • Följa kampanjlänken som du fått för att komma till biljettsidan.
  • Logga in eller skapa ett konto på biljettsidan: AIK Fotboll – Startsidan (ebiljett.nu).

Du kan boka en fri föreningsbiljett per konto, med inloggat läge. Du kan även köpa till biljetter för 65 kr/st via samma kampanjlänk.

Som gästande förening är man värmt välkommen att köpa biljetter till Föreningsläktaren. Detta görs direkt via AIKbiljett.se, man kan då köpa minst 15 biljetter och max 50 biljetter. Detta då syftet med läktaren är att möjliggöra för lagaktiviteter. Priset för en gästande förening är 65 SEK per biljett.

Hur bokar man biljetter?

Föreningsläktaren finns tillgänglig på alla AIK Fotbolls hemmamatcher (förutom derbyn mot Djurgården och Hammarby). Biljetter bokas via vår biljettsida, AIKbiljett.se.

Där klickar du först på den match du vill köpa biljetter till. Välj sedan sektionen Föreningsläktaren (se bilden nedan).

Som förening kan man göra en bokning på minst 15 biljetter och max 50 biljetter. Välj antalet ni önskar köpa och klicka på Lägg i varukorgen.

Vid problem, kontakta biljett@aikfotboll.se.

Vi ses på Nationalarenan,Strawberry Arena!

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll