Friends Arenas föreningsläktare

Välkommen att besöka AIK Fotbolls föreningsläktare på Friends Arena!

Vad är Föreningsläktaren?

Föreningsläktaren finner du på södra kortsidans andra läktaretage på AIK Fotbolls alla hemmamatcher på Friends Arena (förutom på derbyn mot Hammarby och Djurgården). Här vistas ungdomar och lagledare tillhörande idrottsföreningar från hela landet. Allmänna Idrottsklubbens olika ungdomssektioner har alla tillgång till läktaren, men även utomstående föreningar är varmt välkomna att köpa biljetter till läktaren.

Föreningsläktaren har en kapacitet på 1 000 stolar och fri sittning råder. Det innebär att läktaren i princip alltid bokas upp och är slutsåld på matchdag – vid större matcher ofta betydligt tidigare än så. Det är således först till kvarn på biljetterna till varje match samt av högsta vikt att bokade biljetter också nyttjas.

Inför varje hemmamatch bokar AIK:s ungdomslag biljetter genom en egen värdekod som erhålls via e-post från en ledare inom respektive förening. En värdekod genererar en fribiljett, vill man köpa till ytterligare en biljett till en familjemedlem så går det bra men det behöver ske i samma transaktion som då fribiljetten bokas med kod.

Som gästande förening är man värmt välkommen att köpa biljetter till Föreningsläktaren. Detta görs genom värdekoden FÖRENING2023, man kan då köpa minst 15 biljetter och max 50 biljetter. Detta då syftet med läktaren är att möjliggöra för lagaktiviteter.

Priset för en gästande förening är:

  • Ordinarie: 75 SEK
    Gäller från 17 års ålder upp till pension.
  • Reducerat: 50 SEK
    Gäller barn i åldern 5 – 16 år samt pensionärer.

Hur bokar man biljetter?

Föreningsläktaren finns tillgänglig på alla AIK Fotbolls hemmamatcher (förutom derbyn mot Djurgården och Hammarby). Biljetter bokas via vår biljettsida, AIKbiljett.se.

Där klickar du först på den match du vill köpa biljetter till. Välj sedan sektionen Föreningsläktaren (se bilden nedan).

Som förening kan man göra en bokning på minst 15 biljetter och max 50 biljetter.

Välj antalet ni önskar köpa och klicka på Lägg i varukorgen.

I betalsteget så anges värdekoden FÖRENING2023 där värdekod efterfrågas.

Skärmavbild 2023-07-27 kl. 13.23.56

Ange värdekoden "FÖRENING2023".

Har du då valt mellan 15 och 50 biljetter så lyser betalknappen gult och du kan slutföra bokningen.

Vid problem, kontakta biljett@aikfotboll.se.

Vi ses på Nationalarenan, Friends Arena!

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll