Såhär kommer du igång med ditt AXS-konto

2024.01.09, kl 13:24
AIK Fotboll kommer ,som tidigare kommunicerats, att byta biljettsystem från SRO till AXS. Under vintern har en process pågått där årskortsinnehavares biljettkonton i SRO överförts till AXS. Detta är fortfarande en pågående process – vilket innebär att alla konton inte ännu är hopkopplade med AXS. Här kommer mer information om systembytet och hur man som befintlig årskortsinnehavare går tillväga för att aktivera sitt AXS-konto.

AIK Fotboll kommer från och med 2024 övergå från det tidigare biljettsystemet (SRO) till ett nytt biljettsystem (AXS). Mer information om anledningen till bytet hittar du via den här länken.

Det har sedan en tid tillbaka pågått en process där årskortsinnehavare för 2024 har fått sina konton överförda till det nya biljettsystemet i AXS. Framöver kommer ett mail att skickas ut med en bekräftelse om att ditt konto har blivit överfört till AXS. När man väl fått detta mail behöver man följa ett antal steg för att aktivera sitt konto – och på så sätt kunna hantera sina årskort. Nedan hittar du en steg-för-steg guide för detta.

Denna guide är nödvändig att följa även för dig som är medveten om att du redan har ett konto i AXS. Detta eftersom guiden innehåller värdefull information om hur man kopplar sina årskort till det nya biljettsystemet.

Notera att import av årskort från det gamla till det nya systemet är en pågående process, information skickas via mail när ditt specifika konto är redo att aktiveras. Just nu är alla årskort köpta fram till och med 11/1 – 2024 importerade, köpte du ditt kort senast då så kan du nu följa stegen i nedan guide

Det kommer att komma fler steg-för-steg guider med information om hur man, till exempel, överför årskort till andra AXS-konton vid ett senare tillfälle.

Har du ännu inte säkrat ditt årskort gör du det enklast via årskort.se

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll