AIK Fotboll vann Den gyllene tårtspaden

2017.02.10, kl 16:25
AIK Fotboll kan med glädje och stolthet meddela att klubben vunnit Den gyllene tårtspaden som utses av Svenska Fotbollförbundets match- och säkerhetsdelegater. AIK fick priset för att 2016 haft den bästa publikservicen och genomgående det bästa matcharrangemanget med betoning på ordning och reda samt naturligtvis atmosfär, glädje och attityd.

Sedan 2006 har Svenska Fotbollförbundets match- och säkerhetsdelegater i matcherna i Allsvenskan och i Superettan (sedan 2008) röstat fram en vinnare av Den gyllene tårtspaden, en uppskattning till den förening i Allsvenskan och Superettan som under året haft den bästa publikservicen och genomgående det bästa matcharrangemanget med betoning på ordning och reda samt naturligtvis atmosfär, glädje och attityd.

Vinnarna 2016:
Allsvenskan: AIK
Superettan: Halmstads BK

Vinnaren erhåller förutom en handtillverkad tårtspade även ett diplom samt ett presentkort på 600 kr till en smörgåstårta. Priset delas ut i samband med den första hemmamatchen nästkommande säsong av tjänstgörande matchdelegat, i AIK:s fall den allsvenska premiären hemma mot BK Häcken den 2 april.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll