Nabil Bahoui ansluter till träningslägret

2018.02.04, kl 17:48
AIK Fotboll har fått tillåtelse av den schweiziska klubben Grasshopper Club Zürich att bjuda in Nabil Bahoui i träning. Skälet till detta är att klubbarna förhandlar om villkoren för ett fem månaders lån.

– Skulle klubbarna nå en överenskommelse vill alla tre parter att startsträckan ska vara kortast möjliga och därför tar vi in Nabil redan nu i verksamheten. Vi är medvetna om risken att det inte blir någon uppgörelse, men ser ändå att fördelarna med detta upplägg trumfar nackdelarna, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström.

– Jag ser fram emot att träffa spelarna och ledarna och börja träna med AIK. Min förhoppning är att klubbarna hittar en överenskommelse och att jag kan tillhöra AIK under våren, säger Nabil Bahoui.

26-årige Nabil Bahoui, född den 5 februari 1991 i Stockholm, kom den 8 november 2012 till AIK från IF Brommapojkarna efter att parterna tecknat ett kontrakt. Tävlingsdebuten för AIK skedde hemma mot Halmstads BK (1–2) i Svenska cupen inför 3 753 åskådare på Skytteholms IP den 3 mars 2013 då han spelade som vänstermittfältare hela matchen. Det första målet i AIK-tröjan kom i den allsvenska premiären borta mot IF Elfsborg (2–2) inför 15 861 åskådare på Borås Arena den 1 april 2013 då han svarade för 1–0-målet efter att ha stött in Henok Goitoms stolpretur i mål i den 53:e minuten.

Den 8 juli 2015 kom AIK Fotboll och den saudiarabiska klubben Al-Ahli Saudi Football Club överens om villkoren för en övergång av Nabil Bahoui och han har även spelat i Hamburger SV och Grasshoppers sedan dess. Totalt blev det 75 tävlingsmatcher för Nabil Bahoui i AIK-tröjan 2013-15 och han svarade för 32 mål och 24 målgivande passningar i dessa matcher. Bahoui har även spelat åtta A-landskamper för Sverige.

denna sida finns all information om AIK Fotbolls årskort. Varmt välkomna till AIK Fotboll 2018! Köper du årskort innan deadline så ingår de två gruppspelsmatcherna mot Syrianska FC och Halmstads BK i Svenska cupen.

Text: Stefan Mellerborg

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll