AIK Fotboll förlänger samarbetet med Stricct Travel

2019.10.02, kl 12:00
Den 2 maj 2019 meddelade AIK Fotboll att man var överens med Stricct Travel om ett samarbetsavtal och nu är parterna överens om ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2022.

– Vi är riktigt glada över att ha hittat Stricct Travel som samarbetspartner. De har under 2019 agerat 100 procent professionellt i allt från att erbjuda konkurrensmässiga priser till själva leveransen. Jag hoppas att AIK Fotbolls övriga samarbetspartners och supportrar anlitar Stricct Travel när det gäller tjänste- och privatresor då det ytterligare skulle stärka samarbetet mellan AIK Fotboll och Stricct Travel, säger AIK Fotbolls kommersiella chef Stefan Jonasson.

– Vi på Stricct Travel är oerhört stolta över att AIK Fotboll väljer att förlänga sitt avtal med oss för de kommande tre åren. Under sommarens Europaspel har vi fått bevisa vad vi kan leverera med kort varsel och vi ser fram emot att vara en del i AIK Fotbolls resa mot nya framgångar, säger Johan Wallertz på Stricct Travel.

Stricct Travel är en resebyrå med över 30 års branscherfarenhet som arrangerar resor till företag, föreningar och förbund. Stricct Travel är medlemmar i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen (SRF) som företräder merparten av landets resebyråer och researrangörer. Mer information om Stricct Travel finns på deras hemsida, www.stricct.se.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll