AIK Fotboll lanserar Knatteårskort

2019.04.01, kl 16:00
AIK Ungdomsfotboll har levererat många storstjärnor genom åren. Nu höjs intresset för att i ett tidigt stadie uppleva den nye Robin Quaison och Alexander Isak redan på en sjumannaplan.

Intresset för AIK:s knattefotboll har ökat lavinartat de senaste åren. Många supportrar vill upptäcka och uppleva kommande storstjärnor redan på en sjumannaplan. Därför har AIK Fotboll inför starten av S:t Erikscupen valt att ta entré på de knattematcher som klubben arrangerar. Samtidigt lanserar klubben det så kallade Knatteårskortet som garanterar supportrarna plats på matchen.

– Vi ser en jättepotential i att våra kommande storspelare får exponeras för alla fantastiska AIK-supportrar. Knatteårskortet ger dig tillträde till samtliga knattematcher, både inom pojk- och flickverksamheten, som genomförs i AIK Fotbolls regi, säger Fredrik Söderberg, biljettansvarig på AIK Fotboll.

 

Ansvariga för AIK:s ungdomsfotboll är väldigt positiva till att matcherna får ett ökat fokus.

– Förhoppningsvis innebär detta en magisk atmosfär för våra spelare – oavsett om vi spelar på Huvudstafältet, Solna Gymnasium eller Skytteholms IP. Det är den här typen av matcher som de drömmer om, säger Dennis Hörtin, chef för barn- och ungdomsverksamheten inom AIK Fotboll.

 

Knatteårskortet kommer att kosta 600 kr och köps enklast via arskort.se eller i AIK Shop.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll