AIK Fotboll och Stadium förlänger sitt samarbetsavtal

2021.02.10, kl 15:00
Samarbetet mellan AIK Fotboll och Stadium inleddes inför säsongen 2008 och efter 13 år av framgångar både på och utanför planen har parterna kommit överens om ett fortsatt samarbete. Det nya avtalet, som sträcker sig till 2025, betyder att Stadium fortsätter som officiell sportbutik och branschexklusiv partner till hela AIK Fotboll.

– Att få möjligheten att fortsätta samarbetet mellan AIK Fotboll och Stadium är någonting som jag är oerhörd stolt över. Stadium betyder mycket för AIK Fotbolls utveckling, både för vår elitverksamhet och inte minst för vår ungdomsfotboll. Det är två parter med en gemensam värdegrund som växer tillsammans och det är precis det som vi söker i våra partnersamarbeten, säger AIK Fotbolls Vice VD Fredrik Söderberg.

– Utöver sina framgångsrika elitlag driver AIK Fotboll en fantastisk barn- och ungdomsverksamhet med en tydlig värdegrund, vilket vi på Stadium tycker är otroligt viktigt. AIK Fotboll är en organisation och klubb med stort hjärta och hårt arbete, precis som vi och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete tillsammans med AIK Fotboll, säger Daniel Johansson, Sponsorship manager på Stadium.

Historien om Stadium tog sin början 1974 när bröderna Eklöf bestämde sig för att bli bäst på sport och sportmode och öppnade Spiralen Sport i Norrköping. 25 mars 1987 slog portarna upp till den allra första Stadium-butiken, på Sergelgatan i Stockholm och resten är ”historia” som det heter på idrottsspråk. Idag är Stadiums sport- och sportmodevaruhus utspridda i Sverige, Finland och Norge. Med ständig utveckling och nya koncept.

Som ett led i Stadiums vision om att aktivera världen, sponsrar företaget många sportföreningar. Ambitionen är att skapa roliga, välarrangerade och säkra event som inspirerar och sporrar till en aktiv livsstil. Läs mer om Stadium och deras verksamhet på stadium.se.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll