AIK Fotboll söker värdar och värdinnor

2020.01.27, kl 18:00
AIK Fotboll AB söker nu fler värdar och värdinnor till vår Servicegrupp.

Servicegruppen

Servicegruppen är AIK Fotbolls service- och bemanningscentral för huvudsaklig tjänstgöring i anslutning till AIK Fotbolls hemmamatcher på Friends Arena. Servicegruppens uppdrag är lika varierande som omfattande över hela arenans anpassade ytor och leds operativt av gruppens olika projektledare kopplade till AIK Fotbolls matchdagsformat.

Tjänstebeskrivning

Som värd/värdinna ingår du i ett team som ansvarar för AIK Fotbolls värdskap och gästupplevelse kring Friends Arenas Premium-ytor.

Som representant för Servicegruppen är Du AIK Fotbolls varumärke utåt men även inåt. Du har en stark naturlig känsla för lagarbete, service och de små detaljerna som gör stor skillnad i ett värdskap. Du är noggrann, flexibel och stresstålig. Du är social och kan hantera olika personligheter. En viktig egenskap är att du har förmågan att orka hålla ett högt tempo i en ibland högljudd och stimmig miljö som ett arrangemang kring en fotbollsmatch kan innebära.

Ett trevligt och naturligt bemötande mot våra besökare faller sig naturligt för dig och det är även något som du själv värderar högt.

Övrigt

Vi erbjuder ett arbete i en dynamisk, utvecklande, kreativ miljö i en av Nordens största fotbollsklubbar. Du blir en del av ett härligt team som varje hemmamatch arbetar med att utveckla AIK Fotboll än starkare och därmed skapa förutsättningar för sportsliga och kommersiella framgångar. Det kan även innebära andra liknande uppdrag kopplade till AIK Fotbolls verksamhet.

Start: April 2020.
Omfattning: 10-15 tillfällen per säsong mellan april-november.
Lön: Timlön.
Arbetstid: 5-8 timmar per tillfälle.
Plats: Företrädelsevis Friends Arena, Solna.
Sista ansökningsdag: Fredagen den 6 mars 2020. Intervjuer sker löpande.

Din ansökan, eller frågor om tjänsten, sänder du via mejl till AIK Fotbolls servicechef Daniel Norlander. Bifoga gärna ditt CV i ansökan: daniel.norlander@aikfotboll.se

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll