AIK Fotbolls samarbetspartner tar ställning mot Villkorstrappan

2021.11.22, kl 10:00
Med start idag, måndagen den 22 november, kommer ICA-handlaren och AIK-supportern Magnus Käck att låna ut en stor annonsyta till kampanjen mot polisens tillståndsgivning som debatterats häftigt den senaste tiden. ”Villkorstrappan måste skrotas” menar Magnus Käck.

Under året har publiken fått återvända till de allsvenska läktarna men polisens tillståndsgivning, den så kallade ”villkorstrappan” har varit häftigt kritiserad och supportrarna har manifesterat detta på läktarna via sånger och banderoller.

Nu ger sig ICA-handlaren Magnus Käck in i kampanjen. Från och med idag och minst fyra veckor framåt kommer en stor annonstavla på sidan av hans butik användas för att synliggöra kampanjen och påverka opinionen.

– Som samarbetspartner till AIK Fotboll är det självklart för mig att agera i en fråga som berör många av mina kunder. Det här är inte bara en fråga för ståplatspubliken, villkorstrappan måste skrotas för svensk fotbolls framtid, säger Magnus Käck, handlare på ICA Nära Järvastaden.

Det här är inte första gången Magnus Käck engagerar sig lite utöver det vanliga. När AIK Fotbolls lanserade ”Evighetskortet” 2018 var Magnus den första köparen. Biljetten, som kostade 189 100 kr, ger Magnus tillträde till AIK Fotbolls matcher så länge han lever.

Sedan tidigare stöttar ICA Nära Järvastaden flera föreningar i närområdet, ex. Ursvik IK, och de flesta andra sektionerna inom AIK.

– Vi arbetar också aktivt med att anställa ungdomar i närområdet, och har idag drygt 70 medarbetare, där i princip alla bor eller bott kring butiken, säger Magnus Käck.

– Vi är stolta att ha engagerade samarbetspartners som tar aktiv ställning i frågor som berör klubben. Den här aktionen visar ytterligare hur enade vi står i den här viktiga frågan, säger Fredrik Söderberg, Vice Klubbdirektör på AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll