Biljettinformation till cupmatchen mot Varberg

2023.02.22, kl 12:00
Från och med torsdagen den 23 februari kl 10:00 kan du som har köpt årskort till herrlagets säsong 2023 boka upp din fria biljett till cupmatchen mot Varbergs BoIS FC.
Observera dock att antalet sålda årskort överstiger publikkapaciteten på Skytteholms IP, så det är först till kvarn som gäller. Nedan finner du information om hur du går tillväga för att säkra din plats.

Börja med att kontrollera att du har dina inloggningsuppgifter till årskortssidan redo, det är nämligen där du säkrar din plats. Väl inloggad klickar du på rätt match och väljer sedan den sektion du vill ta din/dina biljetter på. Biljetterna hamnar i din varukorg och du genomför köpet utan att behöva betala för biljetten.

Två sektioner finns att välja mellan: klack (ståplats mot Solnahallen) och ordinarie (sittplats huvudläktaren samt ståplats mot Solna centrum). Samtliga platser är onumrerade, så tillgång till huvudläktaren är i mån av plats.

Du kan plocka ut lika många biljetter till matchen som antalet köpta årskort. Har du köpt årskort men skrivit över det på en annan person måste biljetten tas ut från den personens konto.

En mer detaljerad guide för hur du bokar din/dina platser hittar du i PDF:en bit nedan.

Matchen AIK – Varbergs BoIS FC ingår i grupp 5 av Svenska cupen 2022/23 och har avspark måndagen den 6 mars kl 19:00. Kapaciteten på Skytteholms IP den här matchen är 3 500 personer.

Har du inte köpt årskort än gör du det via den här sidan.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll