Bortareseinformation: Mjällby AIF – AIK (herr)

2021.09.12, kl 11:45
Måndagen den 13 september spelar AIK mot Mjällby AIF i en match som tillhör omgång 18 av Allsvenskan 2021. Avspark på Strandvallen i Hällevik sker kl 19:10.
AIK har tilldelats 100 biljetter till matchen. Observera att bortasektionen är slutsåld och att inga biljetter säljs på plats.
Här nedan finns information som underlättar din resa och besök.

Annons:

Vad?

Mjällby AIF – AIK | Allsvenskan 2021, omgång 18.

När?

Måndagen den 13 september. Avspark sker kl 19:10.

Var?

Strandvallen, Hällevik. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen på plats?

AIK har tilldelats 100 biljetter till matchen. Observera att bortasektionen är slutsåld och att inga biljetter säljs på plats.

Hur tar jag mig till arenan?

Strandvallen hittar du på Campingvägen 44 i Sölvesborg. Klicka här för karta över arenaområdet, med parkeringsytor utmärkta.

Vad gäller inne på arenan?

Entréerna öppnar en timme före avspark. Bortasektionen har entréerna J och K (kortsidan mot havet). Där kommer publikvärdar att finnas på plats för eventuella frågor.

I kioskerna accepteras kontant- och Swish-betalning. Vanligt kioskutbud tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%).

Tänk på att hålla avstånd vid eventuella köbildningar vid besök av kiosk eller toalett.

SLO på plats i Hällevik?

John Skärlund. Tel: +46 70 431 12 95.

SLO uppmanar: Vänligen respektera att all skadegörelse, inkl klistermärken, faktureras er klubb. Vi uppmanar kraftfullt också även alla att avstå från s.k. ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan. Vi har upprepat dokumenterade hörselskador samt traumatiska upplevelser på personal och supportrar, vilket inte är acceptabelt.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Matchen tv-sänds i Discovery+. Registrera dig via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Förbered dig på bästa sätt inför en kylig höst! Just nu får du 15% rabatt på alla mössor hos aikshop.se.

Observera att AIK Shop inte finns på plats i Hällevik utan att erbjudandet endast gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Ge AIK Fotboll ditt hemmastöd genom att köpa en fiktiv biljett till nästkommande hemmamatch. Då är du samtidigt med och tävlar om exklusiva priser. Klicka här för att komma till tävlingen.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2023

Sök på AIK Fotboll