Eleda Group ny samarbetspartner till AIK Fotboll

2020.05.14, kl 11:31
AIK Fotboll kan med stor glädje meddela att Eleda Group går in som ny samarbetspartner till klubben.

– Jag är extremt stolt över att vi på AIK Fotboll i dessa otroligt tuffa tider kan fortsätta att signera avtal med så bra samarbetspartners som Eleda Group med flera. Gör man hela tiden arbetet fullt ut så skapar det ärliga och starka relationer som sedan genererar affärer och fruktbara samarbeten. Jag vill tacka Eleda Group, med Ingemar i spetsen, som varit oerhört professionella under hela förhandlingen mellan Eleda Group och AIK Fotboll, säger AIK Fotbolls Kommersielle chef Stefan Jonasson.

– Eleda Group tycker att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling. Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till glädje, utveckling och trygghet. Vår dialog med AIK Fotboll är optimistisk och kreativ och Eleda Group ser fram emot en gemensam och positiv relation med AIK Fotboll. En relation som kan skapa ett “win-win”-sammanhang över tid, säger Ingemar Queckfeldt, Head of sponsorship på Eleda Group.

Eleda Group är en expansiv koncern med fokus på anläggnings-, entreprenad- och servicetjänster inom infrastruktur. Koncernen verkar via regionala bolag i Sverige, för närvarande Akea, Mark & Energibyggarna, Salboheds, JVAB samt One Nordic som alla har liknande affärsmodell och operationellt fokus. Företagskulturen präglas av en stark entreprenörsanda och bolagen arbetar självständigt i kompletterande geografier med målet att vara en ledande aktör på sin respektive regionala marknad. Eleda Group har sitt huvudkontor i Stockholm och bolagens omsättning uppgick till omkring 6 miljarder kronor 2019. Eleda Group samhällsengagemang inspireras av de globala målen för hållbar utveckling och de fokuserar på mål:
3 – Hälsa och välbefinnande
5 – Jämställdhet
11 – Hållbara städer och samhällen
17 – Genomförande och Partnerskap

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll