Familjer drabbade av barncancer bjuds in till AIK - Falkenbergs FF

2019.05.17, kl 10:00
Moderna Försäkringar är matchvärdar för måndagens allsvenska möte mellan AIK och Falkenbergs FF. Nu väljer Moderna Försäkringar, via den ideella föreningen AjaBajaCancer, att skänka matchbiljetter till familjer som drabbats av barncancer. Man vill på så sätt erbjuda en positiv upplevelse för barnen.

– Vi är otroligt tacksamma för att Moderna Försäkringar och AIK ger barnen möjlighet till att få ett roligt avbrott i vardagen, säger Ellinor Stattin, grundare av AjaBajaCancer.

Matchen spelas på Friends Arena nu på måndag den 20 maj 2019 med avspark kl 19:00. Då kan du vara med och stötta den ideella föreningen genom att köpa AjaBajaCancers armband av organisationens och Moderna Försäkringars representanter som kommer att finnas på plats utanför arenan redan från klockan 17:00.

AIK Fotboll vill tacka Moderna Försäkringar som i fjol tog ett liknande initiativ under herrlagets sista hemmamatch mot GIF Sundsvall, då man bjöd in barn och familjemedlemmar som för tillfället var patienter på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. På den här länken kan du läsa mer om AjaBajaCancers arbete.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll