Flytt av AIK Fotbolls sportkontor

2021.05.03, kl 13:30
AIK Fotboll flyttade förra veckan sportkontoret i Solna till nya lokaler där det administrativa kontoret gällande AIK Fotboll AB sitter kvar i samma hus som tidigare medan den administrativa verksamheten för ungdoms- och juniorfotbollen flyttat närmare Råsunda IP och Skytteholms IP. Från och med idag fortsätter arbetet från de nya lokalerna.

AIK Fotboll lämnade den 7 januari 2013 sina gamla kontorslokaler i Råsunda fotbollstadions västra läktare för att flytta till Arenastaden och den nya hemmaarenan Friends Arena. Sedan dess har kontoret suttit två trappor upp på Evenemangsgatan 31 i Solna, men nu flyttar klubbledningen, den administrativa delen och receptionen av sportkontoret ner till bottenvåningen och samma lokal som AIK Shop låg i tidigare. Samtidigt flyttar den sportsliga verksamheten för ungdoms- och juniorfotbollen närmare Råsunda IP och Skytteholms IP.

Besöksadressen till AIK Fotbolls sportkontor blir nu Evenemangsgatan 31/Dalvägen 30 i Solna och besök sker som tidigare via ljusgården, men nu nere på bottenvåningen. På grund av den pågående pandemin är sportkontoret tills vidare stängt för besökare. Det går bra att kontakta AIK Fotboll via växeln som är öppen måndag till fredag (kl 09:00 till 12:00) eller via mejl till fotboll@aikfotboll.se.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll