Följ med AIK Fotboll till VM i Ryssland

2018.05.16, kl 14:32
I juni spelar det svenska herrlandslaget i fotboll sin första VM-match på tolv år.
Nu har du chansen att tillsammans med AIK Fotboll och Tailor Events uppleva matchen, där Sydkorea står för motståndet, på plats i Ryssland för en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Efter hemmamatchen mot IFK Norrköping den 26 maj går AIK och Allsvenskan på ett månadslångt uppehåll då Världsmästerskapet ska avgöras i Ryssland. I samarbete med Tailor Events kan nu AIK Fotboll presentera möjligheten att följa med på den blågula VM-resan.

Den 17 juni lyfter planet från Arlanda som tar dig till den ryska staden Novgorod (cirka 35 mil öster om Moskva). Dagen därpå möter Sverige Sydkorea i lagens första gruppspelsmatch, som väntas bli ett riktig nyckelmöte i Grupp F där även Tyskland och Mexiko gör upp. Förutom flyg ingår i paketerbjudandet även två nätter på fyrstjärnigt hotell, uppladdning med mat och dryck tillsammans med en hemlig AIK-profil samt matchbiljett till Sverige–Sydkorea på långsida (kategori 1). Dagen efter matchen flyger vi sedan tillbaka till Arlanda (se bilden här nedan för mer detaljerad information kring vad som ingår i paketet).

vm-inbjudan

Priset är 17.995 kronor per person. Då det endast finns 50 platser att tillgå rekommenderar vi dig att säkra din plats omgående. För frågor eller bokning, kontakta Athena Nikou på athena.nikou@aikfotboll.se eller 070 – 012 22 87.

Text: Olle Östman

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018