FollowUs AIK sänder viktiga matcher från tidigare säsonger

2020.03.27, kl 08:00
Längtan efter fotboll är stor i dessa tider. Därför sänder nu FollowUs AIK en nygammal match varje vecka – som om den spelades för första gången. Först ut är Alexander Isaks allsvenska debut mot Östersunds FK från 2016 som sänds söndagen den 29 mars, 18:00.
– Med de här sändningarna vill vi skapa något unikt att samlas kring nu när vi inte kan ses på Friends Arena, säger Fredrik Söderberg, marknadschef på AIK Fotboll.

De senaste veckorna har FollowUs AIK och AIK Fotboll arbetat hårt för att säkra rättigheterna till viktiga matcher från de senaste åren.

– Vi är mycket glada över att kunna bjuda på lite fotbollsglädje nu när vi inte kan göra det live. Vi har grävt i arkiven och vaskat fram guldkorn från de senaste åren, allt från Alexander Isaks debut mot Östersunds FK till guldmatchen 2018 och gett dem en AIK-inramning med AIK-färgade kommentatorer och uppsnack med profiler som utmärkt sig i matcherna, säger Fredrik Söderberg, marknadschef på AIK Fotboll.

Sändningarna går under namnet FollowUs AIK RELOADED och FollowUs AIK:s abonnenter kommer att kunna njuta av en nygammal match i veckan. Sändningarna är en del av AIK Fotbolls kampanj #intebaraexistera

– Med de här sändningarna vill vi skapa något unikt att samlas kring nu när vi inte kan ses på Friends Arena. Att abonnera på FollowUs AIK är ett utmärkt sätt att stödja AIK Fotboll ekonomiskt i dessa prövande tider, säger Fredrik Söderberg. 

Första matchen ut i FollowUs AIK Reloaded är Alexander Isaks allsvenska debut mot Östersunds FK 2016 som sänds söndagen den 29 mars, kl 18:00 på www.followusaik.se

Ett abonnemang på FollowUs AIK kostar 99 SEK/mån, varav en stor del av intäkterna går tillbaka till AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll