Ge bort Årskort-21 som ett presentkort i jul

2020.12.18, kl 16:00
Här kommer ett julklappstips till alla AIK:are ute i stugorna:
Köp ett Årskort-21 för valfri summa, skriv ut din gåva i form av ett presentkort och placera under granen.

Annons:

AIK Fotbolls årskort för säsongen 2021 skiljer sig en del från tidigare år, något som kommunicerades i samband med årskortssläppet i november 2020. Då det ännu är oklart om eller hur många supportrar som kommer att kunna släppas in på våra läktare under 2021 valde AIK Fotboll att frysa alla ordinarie årskort och istället lansera Årskort-21. En knapp månad in i försäljningsperioden har 1 448 st Årskort-21 sålts – en bra bit på vägen mot vår målsättning 11 073.

En mindre rolig följd av det nya årskortupplägget är att inga fysiska kort i nuläget finns till handa. Särskilt tråkigt i dessa tider då vi vet att många har som tradition att ge bort årskort i julklapp till nära och kära.

Därför har AIK Fotboll nu tagit fram ett presentkort i form av en PDF. Den kan du som har tänkt att ge bort ett årskort i julklapp nu enkelt ladda ner och skriva ut här:

Observera att presentkortet inte är något giltigt värdebevis för ditt köp, utan att Årskort-21 laddas upp på ditt konto i biljettsystemet när du genomför ditt köp.

Föredrar du att dela din gåva digitalt? Då kan du istället ladda ner bilden här nedan och sedan dela den vidare.

Jul-årskort-21_1x1

Högerklicka på bilden och välj "Spara bild som…"

Det bästa av allt? Årskort-21 är tillgängligt varje dag, alla tider på dygnet – vilket gör att du kan säkra dina julklappar utan stress och trängsel samtidigt som du bidrar till ett starkare AIK Fotboll säsongen 2021.

Klicka här för att köpa Årskort-21 för en summa som passar din plånbok.

God Jul önskar AIK Fotboll!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll