Hämta dina familjebiljetter till AIK - Djurgården 15 april

2018.03.12, kl 14:28
I år ingår båda hemmaderbyna i familjeårskortet. Dock så måste du hämta ut en biljett för samtliga i sällskapet och inte använda det ordinarie årskortet. Detta beror på att familjeläktaren är belägen på etage 3 långsida på derbyn då gästande lags supportrar som vanligt står på den södra läktaren.

Så här går du till väga för att hämta ut din familjs biljetter:

 1. Klicka på denna länk https://ticket.friendsarena.se/esrosite400/aik/deeplink.aspx?token=dlo9e!_lwe
 2. Klicka på FORTSÄTT & sedan LOGGA IN i toppen på sidan.
 3. Logga in med din e-postadress. Om du inte minns ditt lösenord klicka på “Glömt lösenord” och ange din e-postadress.
 4. Välj någon av de utvalda sektionerna på läktare 3 & det antal biljetter du önskar.
  (OBS, antalet fria biljetter är begränsat till antalet aktiva årskort för säsongen 2017) Du kan även köpa till fler biljetter utöver de som ingår i årskortet. Detta gör du genom att lägga till fler biljetter & byta pristyp i varukorgen.
 5. Klicka på KÖP
 6. Bocka sedan i Ange biljettinnehavare i det övre högerhörnet. Klicka på namnet eller symbolen med pennan intill ditt valda årskort.
 7. Nu kan du se vilka kundkonton som är i relation till ditt konto. Här kan du välja vem ska vara på respektive kort om du önskar så. Det är denna person som kortet registreras på. Här kan du även lägga till nya kontakter för att sedan ange dessa som innehavare på årskortet. Följ instruktionerna på respektive funktion.
 8. a· Lägg till familjemedlem Familjemedlemmar kan se och hantera varandras köp av årskort och biljetter.
  b. · Lägg till en vän Vänner kan köpa biljetter och årskort åt varandra, men har ej tillgång till varandras konton.
  c. · Ge bort till en vän Sök upp en vän som redan har ett konto. Obs. Kundnummer måste kombineras med antingen postnummer eller efternamn.
 9.  Klicka på FORTSÄTT och sen BETALA (ingen värdekod behövs) och priset är 0kr. (Har du köpt till ytterligare biljetter så betalar du för dessa precis som vanligt)
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2018