Herrlaget samlades igen

2021.06.14, kl 13:24
Efter två veckors uppehåll från den gemensamma träningen samlades herrlaget under måndagen igen på Karlberg för att förbereda sig för fortsättningen av Allsvenskan.

Herrlaget har haft några dagars ledighet kombinerat med individuella träningsscheman. Idag samlades spelarna återigen för att återuppta den gemensamma träningen på Karlberg och laget kommer även att spela två träningsmatcher innan Allsvenskan drar igång i juli.

Sebastian Larsson och Mikael Lustig är med det svenska A-landslaget som spelar EM och ansluter efter det till truppen. Målvakten Jakob Haugaard kommer att befinna sig i Köpenhamn ytterligare några dagar, detta för att få rehab för en tidigare problematik, och ansluter därefter till truppen.

En organisationsförändring på Karlberg är att Luis ”Lucho” Oyarzo efter drygt tolv år valt att lämna klubbens medicinska team. AIK Fotboll vill tacka Lucho för ett bra genomfört arbete och önska honom lycka till framöver. David Björkman ansluter till Karlberg och vi önskar honom välkommen till teamet.

De två inplanerade träningsmatcherna spelas söndagen den 20 juni 2021 då AIK möter IK Sirius FK på Enavallen i Enköping och söndagen den 27 juni 2021 då AIK och Östersunds FK möts på Norrtälje Sportcentrum. Båda matcherna kommer att direktsändas i AIK Fotbolls klubb-tv FollowUs AIK.

Nästa match i Allsvenskan för AIK:s del spelas söndagen den 4 juli 2021 då man tar sig an BK Häcken på Bravida Arena på Hisingen, Göteborg.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll