Instruktioner inför förra veckans biljettsläpp

2021.07.02, kl 10:12
AIK Fotboll kommer att kunna släppa in och välkomna 15 340 åskådare till den allsvenska matchen mellan AIK och Varbergs BoIS FC som spelas på Friends Arena lördagen den 10 juli 2021. Biljetterna släpptes till årskortsinnehavare fredagen den 2 juli, kl 11:00. Kvarvarande platser släpps sedan den 8 juli.

Den bifogade biljettlänken gäller endast för årskortsinnehavare och går live först kl 11:00. Det är samma länk på denna sida som mejlas ut till årskortsinnehavare.

Annons:

Biljettlänk (går live kl 11:00): https://ticket.friendsarena.se/aik/

Platser: Det är okej att sitta ihop inom sällskap av upp till fyra personer även fast man då sitter på en annan stol än den som biljetten hänvisar till. Det är dock viktigt att hålla avstånd till andra sittande sällskap/personer, minst två stolar. Tänk då även på raderna bakom och framför. Generella tanken är ”sprid ut er så mycket som möjligt”.

Rullstol: De rullstolsplatser som finns tillgängliga är alla på den rullstolsramp som tillhör den östra läktaren. De årskortsinnehavare som har det behovet kan ta en sådan plats, då ingår det en ledsagare.

Barn medföljande utan biljett: Barn små nog att bäras i bärsele får följa med in utan biljett. Utöver dem behöver alla en biljett, oavsett ålder.

Rökrutor: Det finns inga rökrutor i anslutning till arenan, detta för att undvika eventuell trängsel.

Tider: Entréerna öppnar kl 16:15 (d v s 75 minuter innan avspark), kom i tid för att undvika trängsel.

***

När matchen släpps upp för årskortsinnehavare så kommer en bokningslänk att mejlas ut samt läggas ut i klubbens sociala kanaler och på hemsidan. Via denna länk kommer du till AIK Fotbolls biljettsida.

Följ sedan dessa steg:
– Logga in på det konto som du har årskort på.
– Klicka på matchen AIK – Varberg BoIS FC.
– Välj den zon på arenan som du vill sitta på. Det är först till kvarn på alla tillgängliga platser, inga årskort är bundna till en speciell zon.
– Välj samma antal platser som du har köpta årskort. Ifall att antalet ej stämmer, kontrollera att inte något av dina köpta årskort har lagts över på ett annat konto.
– De valda platserna hamnar i din varukorg utan kostnad. Genomför ”köpet” och erhåll biljetterna via e-post.
– Mobilbiljetter fungerar i entrén, men skanningssystemet kan vara känsligt. Skriv därför ut biljetter för enklast hantering vid inpassering.
– Platserna på läktarna är utspridda, det är OK att sitta tillsammans i sällskap upp till fyra personer. Var god håll avstånd till andra sittande.

Sprid gärna budskapet om det kommande biljettsläppet till dina vänner som också har årskort. Vid eventuella problem, kontakta arskort@aikfotboll.se och beskriv problemet samt inkludera uppgifter om ditt årskortskonto samt kontaktinformation.

För mer information, se nedanstående pdf-filer. Filen “Boka i grupp” är för er som vill sitta tillsammans, men som har köpt årskort separat.

Årskort till herrlagets matcher köps via denna sida.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Branschexklusiva partners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll