Kombinera högstadiestudier och fotbollsutbildning med AIK

2021.02.02, kl 14:04
Nu har du en unik möjlighet att med AIK kombinera högstadiestudier med fotbollsutbildning. Ansökan till AIK:s fotbollsprofil vid Tallbackaskolan i Solna är nu öppen och gäller till höstterminen 21 för ungdomar födda 2008.

Från och med måndagen den 1 februari 2021 är det nu möjligt för ungdomar födda 2008 att ansöka till AIK:s fotbollsprofil vid Tallbackaskolan i Solna, med uppstart höstterminen 21. Med fotbollsmentorer anställda av AIK är idén att genom sammankoppling av skola och fotbollkunna följa ungdomarna i såväl skola som träning. Därmed kan vi skapa optimala förutsättningar för en lyckad skolgång med sikte på 100% gymnasiebehörighet. 

Tallbackaskolan tränar ungdomarna två gånger i veckan under dagtid. Kvällsträningar bedrivs som komplement till detta. Att träna delar av sin fotboll under skoltid frigör värdefull tid på kvällar för skolarbete, vänner, familj och återhämtning. Samtliga väldigt viktiga delar för en god balans i livet, för såväl akademisk som personlig och idrottslig utveckling.  

I bilagan nedan finner ni mer ingående information, samt länk till formulär för ansökan och kontakt. Välkommen med din ansökan! 

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2022

Sök på AIK Fotboll