Kuntze & Co vill fira framgångar med AIK:s supportrar

2020.02.12, kl 16:00
Precis som Allmänna Idrottsklubben har Kuntze & Co anor från 1800-talet. Nu blickar man framåt tillsammans med stor tillförsikt.
– Vi har förhoppningar om att nätverket tar ännu ett nytt steg i positiv riktning under 2020, precis som dam- och herrlaget förhoppningsvis också lyckas göra, säger Pasi Kämäräinen, VD på Kuntze & Co.
kuntze-2

Arenaexponering på Friends Arena för Kuntze & Co.

“Ett svartgult hjärta och nyfikenheten för nätverket” var det som väckte Kuntze & Co’s intresse i förstaskedet. Att nu förlänga avtalet över säsongen 2020 fanns det ingen tvekan kring, menar Pasi Kämäräinen.

– Förutom att stötta AIK Fotboll – som alla vet är ett välkänt och starkt varumärke – vad är då bättre än att ingå i ett samarbete som gör att vi kan synas tillsammans på arenan och via andra kanaler?

I korta drag, beskriv er själva för den som inte känner till ert företag?
– Kuntze är den naturliga samarbetspartnern för företag inom bygg- och industrisektorn, men även mot privatpersoner. Vi erbjuder snabb leverans av högkvalitativa gummi- och plastprodukter.

Nästa vecka är det dags för upptaktsträff för de företag som ingår i AIK Fotbolls affärsnätverk 2020. Pasi Kämäräinen tror på en framgångsrik säsong, både på företagssidan och på fotbollsplanen.

– Det blir ett spännande år. Vi hoppas såklart att både damerna och herrarna lyckas med en strålande säsong så att supportrarna återigen får fira framgångar.

Är du en företagare som vill veta mer om affärsnätverket? Fyll i formuläret på den här sidan så kommer AIK Fotbolls säljteam förbi och berättar mer.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll