Magnus Käck är matchens fanbärare mot Kalmar FF

2018.07.28, kl 15:57
AIK Fotboll känner stor stolthet över de initiativ som klubbens supportrar och sponsorer har tagit för att bekämpa de fasansfulla skogsbränder som härjar runtom i landet.
En av dem som engagerat sig heter Magnus Käck, butiksägare för Ica Nära Järvastaden, som både skänkt förnödenheter och själv hjälpt till på plats med räddningsarbetet. AIK Fotboll är därför stolta över att kunna presentera Magnus Käck som matchens fanbärare när vi på söndagen tar emot Kalmar FF hemma på Friends Arena.

När engagerade AIK-supportrar via sociala medier gick ut och vädjade om mat, dryck och andra förnödenheter nödvändiga för att kunna stanna och bekämpa skogsbränderna så var Ica Nära Järvastaden snabbt framme och erbjöd sig att hjälpa till. Dessutom har butiksägaren Magnus Käck personligen deltagit i räddningsarbetet på plats i de svenska skogarna.

– Vi inom AIK Fotboll vill visa vår uppskattning mot alla de hjälpinsatser som genomförts av privatpersoner och företag kring klubben och har därför valt att bjuda in Magnus Käck som en representant för dessa goda krafter, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef i AIK Fotboll.

Skärmavbild 2018-07-28 kl. 14.06.14

Kom till Friends Arena och hylla hjälteinsatserna på plats, med avspark kl 15:00. I Gnaget så stöttar vi varandra! Biljetter till matchen mot Kalmar FF köper du via länken här nedanför.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll