Rapport från F19-landslaget

2019.03.06, kl 12:22
Det svenska F19-landslaget har spelat två landskamper i La Manga under förbundskapten Anders Johanssons ledning och det blev två förluster. AIK:s Emma Engström, Clara Härdling och Wilma Ljung Klingwall var uttagna i truppen och spelade bägge matcherna.

Fredagen den 1 mars 2019 ställdes Sverige mot Island och förlorade med 0-2 efter två baklängesmål i den första halvleken. Clara Härdling och Wilma Ljung Klingwall startade matchen och Emma Engström inledde på bänken. Härdling spelade hela matchen, Ljung Klingwall ersattes av Wilma Thörnkvist i den 60:e minuten och Emma Engström ersatte Josefin Harrysson i den 81:a matchminuten.

Tisdagen den 5 mars 2019 ställdes Sverige mot USA och förlorade med 0-4 (0-2). Clara Härdling och Emma Engström startade matchen och Wilma Ljung Klingwall inledde på bänken. Härdling spelade återigen hela matchen, Engström ersattes av Evelyn Ijeh i den 61:a minuten och Ljung Klingwall ersatte Wilma Thörnkvist i den 67:e matchminuten.