Resultatet från Uefa-lottningen

2019.07.22, kl 17:30
Måndagen den 22 juli 2019 lottades de tredje kvalomgångarna i Uefa Champions League och Uefa Europa League i schweiziska Nyon.

Vinner AIK mot NK Maribor så ställs man i den tredje kvalomgången mot vinnaren av mötet FC BATE Borisov från Vitryssland och norska Rosenborg BK. AIK lottades att inleda på hemmaplan.

Speldagar i UCL är satta till 6/7 och 13 augusti 2019. Observera dock att speldatum, hemma/borta och avsparkstid inte är bekräftade innan AIK Fotboll meddelar det i sina officiella kanaler efter att klubben mottagit ett slutligt besked från Uefa.

Förlorar AIK mot NK Maribor så blir det fortsatt spel i Uefa Europa Legaues tredje kvalomgång. AIK ställs då mot vinnaren av mötet FK Partizani från Albanien och FK Sheriff Tiraspol från Moldavien. AIK lottades att inleda på bortaplan.

Speldagar i UEL är satta till 8 och 15 augusti 2019. Observera dock att speldatum, hemma/borta och avsparkstid inte är bekräftade innan AIK Fotboll meddelar det i sina officiella kanaler efter att klubben mottagit ett slutligt besked från Uefa.

Text: AIK Fotboll

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll