Stöd damlaget i den allsvenska återkomsten – nu släpper vi årskortet

2021.03.02, kl 13:00
Säsongen 2021 är AIK Fotboll tillbaka i OBOS Damallsvenskan. Trots att det i nuläget är oklart när supportrarna kan återvända till våra läktare så är det många som har hört av sig och velat köpa årskort till den stundande säsongen på Skytteholms IP. Den möjligheten finns nu via aikshop.se. Och precis som i fjol är det du själv som bestämmer priset!

Vi har givetvis vägt in de olika parametrar som finns under Covid-19 när vi nu presenterar vår årskortslösning inför säsongen i OBOS Damallsvenskan 2021. 

Årskortet AIK Fotboll Dam 2021 – en sammanfattning:

  • Under rådande restriktioner spelas matcherna utan publik. AIK Fotboll kommer att kommunicera om en ändring sker kopplat till publikfrågan. Notera att förändringar kan ske med mycket kort varsel.
  • AIK Fotboll kommer att släppa på publik på Skytteholms IP om restriktionerna tillåter 300 åskådare eller fler. Det är primärt de som köpt årskort som har möjlighet till biljett. Överstiger tillåten kapacitet antalet sålda årskort kommer även lösbiljetter att säljas.
  • Årskortet säljs endast online, via AIK Shop. Du kommer därefter att få ditt årskort levererat hem till dig i god tid innan den allsvenska säsongen drar igång.
  • Priset för årskortet är flexibelt. Du betalar enligt en fyrgradig skala vad du själv anser att kortet ska vara värt. Ingen återbetalning är möjlig. 

Du bestämmer priset!

Vi alla är i olika skeden i livet och inte minst är den ekonomiska situationen under pandemin svårare än vanligt. Därför kommer årskorten att släppas i fyra olika nivåer. De olika priserna du som årskortsinnehavare har att välja mellan är: 

  • 250 SEK 
  • 500 SEK 
  • 750 SEK  
  • 1 000 SEK 

Alla årskort är lika välkomna oavsett nivå! Du väljer vilken av nivåerna som passar dig och din ekonomiska situation bäst.

AIK Fotboll inleder återkomsten till OBOS Damallsvenskan med att möta Växjö DFF på bortaplan den 17 april 2021. I hemmapremiären en vecka senare står Linköpings FC för motståndet. Du hittar hela spelordningen här.

Till sist – tack för att du stödjer AIK Fotboll!

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll