Styrelsen i AIK FF bjuder in medlemmarna till ett halvårsmöte

2023.09.02, kl 10:00
Styrelsen i AIK Fotbollsförening bjuder härmed in medlemmarna till ett halvårsmöte i Solna gymnasiums aula. Mötet genomförs torsdagen den 21 september 2023, mellan klockan 18:00 och 20:30, och på plats finns representanter för AIK Fotbolls styrelse och ledning.

Dagordning för mötet:

  • Rapport från verksamheten och sportslig situation
  • Avstämning AIK Fotbolls vision och delmål
  • Rapport om hemvistarbetet
  • Information om eventuell förändring i medlemsstruktur
  • Uppdatering om styrelsens arbete med motioner beslutade vid årsmöten.
  • Allmän frågestund

Halvårsmötet kommer att genomföras i fysisk form med syfte att möjliggöra en direkt dialog mellan styrelse/ledning och medlemmarna med alla parter i samma rum. Mötet kommer att ledas av Daniel Torbjörnsson som moderator.

Halvårsmötet är ett informationsmöte och är därför inte beslutsfattande. AIK Fotbolls styrelse tar under mötet gärna emot synpunkter och tankar från medlemmarna inom ovanstående områden. AIK Fotboll vill därför uppmuntra engagerade medlemmar att delta i mötet för att underlätta genomförandet av kommande årsmöten.

OBS! För att mötet ska bli så kvalitativt, effektivt och givande som möjligt uppmuntrar vi medlemmar att mejla in frågor i förväg till följande adress: fotboll@aikfotboll.se. Skriv gärna HALVÅRSMÖTET i ämnesraden.

För mer information om mötet, se denna sida.

För att kunna delta i mötet krävs medlemskap i Allmänna Idrottsklubben. Medlemskap kommer ej kunna lösas på plats. För att bli medlem i Allmänna Idrottsklubben, lös medlemskap på Bli medlem i AIK | Allmänna Idrottsklubben.

Ingen föranmälan krävs, varmt välkomna!

Text: Styrelsen

Huvudpartners

Ligapartners dam

Affärspartners

Samhällspartner

Välgörenhetspartner

© AIK Fotboll 2024

Sök på AIK Fotboll