Supporterinformation: AIK – KIF Örebro DFF (dam)

2021.06.04, kl 12:00
Lördagen den 5 juni 2021 spelar AIK hemmamatch i OBOS Damallsvenskan. KIF Örebro DFF gästar Skytteholms IP och avspark sker kl 16:00.
382 st årskortsinnehavare har blivit lottade att få se matchen på plats. Observera att inga biljetter säljs till matchen, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Vad?

AIK  – KIF Örebro DFF | OBOS Damallsvenskan, omgång 8.

När?

Lördagen den 5 juni 2021. Avspark sker kl 16:00.

Var?

Skytteholms IP. Underlaget är konstgräs.

Släpps det in publik på matchen?

Ja, 382 st årskortsinnehavare har blivit lottade att få se matchen på plats. Läs mer om den processen här. Dessa 382 personer har blivit kontaktade.

Observera att inga övriga biljetter säljs till matchen. Vi vill understryka vikten i att alla supportrar utan giltigt entrébevis följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen. Det gäller även dig som är årskortsinnehavare men som inte har blivit kontaktad av AIK Fotboll i samband med lottningen. En ny dragning kommer att göras inför varje hemmamatch så länge nuvarande restriktioner gäller.

När öppnar insläppet?

En timme före avspark. Det kommer att finnas två entréer tillgängliga, båda i anslutning till huvudläktaren: en mot Solna Centrum och en mot Solnahallen.

Väl inne på arenan kommer det inte vara möjligt att gå emellan de två sektionerna, så se till att du och eventuellt sällskap går in vid samma entré. Det kommer att finnas publikvärdar på plats vid båda entréerna för assistans.

Mer information om hur du tar dig till Skytteholms IP hittar du här.

Observera att när du väl gjort entré är det principen utgång = hemgång gäller.

Måste jag ta med mitt fysiska årskort?

Ja, se till att ha ditt årskort redo att visa upp vid entrén för att på så sätt undvika att det bildas långa köer.

Om du ännu inte har hunnit få ditt årskort hemskickat så se till att istället ha med en giltig legitimation så prickas du av mot matchens gästlista.

På vilken plats ska jag sitta?

Det är onumrerade platser. Du väljer en tillgänglig stol på huvudläktaren eller frågar någon av våra publikvärdar om hjälp. Stolar som har täckts över är inte tillgängliga, dessa markeringar får inte flyttas.

Ståplats är inte tillgängligt under nuvarande restriktioner.

Finns det handikappanpassade platser?

Ja, men i begränsat antal. Vid särskilda behov, vänligen ta kontakt med biljett@aikfotboll.se i god tid innan avspark.

Finns det någon kiosk på plats?

Ja, en kiosk i anslutning till vardera läktarsektion, där varm och kall dryck, korv, fikabröd och godis erbjuds. Betalning sker via Swish.

Var vänlig håll avstånd på minst en meter när du köar.

Toaletter?

En dam-, en herr- samt en handikappanpassad toalett i anslutning till vardera läktarsektion.

Var vänlig håll avstånd på minst en meter när du köar.

Finns det någon matchens vara?

Ja, just nu och hela denna helg får du 20% rabatt på alla flaggor och vimplar!

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen. AIK Shop finns inte heller på plats på Skytteholms IP denna dag.

Något mer jag behöver veta inför mitt besök?

Då arenan är anpassad för ett smittsäkert arrangemang, undvik att ta med hundar, stora väskor och dylikt som kan orsaka trängsel.

Visa hänsyn till varandra och var lyhörd vid eventuell information från funktionärer på plats.

Finns det någon SLO på plats?

Ja, John Skärlund. Tel: +46 70 431 12 95.

Finns det något annat sätt att se matchen?

Ja, matchen tv-sänds av SportbladetPlay. Genom att ange AIK som ditt favoritlag när du registrerar ditt abonnemang stöttar du dessutom klubben ekonomiskt.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort är inte bara din största chans att se AIK på plats säsongen 2021, det är också det bästa sättet att stödja AIK Fotboll i dessa tider.

Du kan också köpa en fiktiv stödbiljett till matchen. Svarar du rätt på omgångens fråga har du samtidigt chansen att vinna exklusiva priser. Du hittar all tävlingsinformation här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll