Supporterinformation: Kalmar FF - AIK

2020.08.01, kl 10:40
Söndagen den 2 augusti 2020 beger sig AIK till Guldfågeln Arena i Kalmar för match mot Kalmar FF. Mötet tillhör den tolfte omgången av Allsvenskan och avspark sker kl 14:33.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

Kalmar FF – AIK | Allsvenskan 2020 | Omgång 12:30.

När?

Söndagen den 2 augusti. Avspark sker kl 14:33.

Var?

Guldfågeln Arena i Kalmar. Underlaget är gräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matchen tv-sänds i Kanal 5 på Dplay. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon Matchens vara?

Ja, 25% rabatt på alla väskor och ryggsäckar. Erbjudandet gäller fram till söndag kl 23:59.

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Köp en fiktiv matchbiljett till nästa hemmamatch (torsdagen den 6 augusti mot Elfsborg). Då är du dessutom med och tävla om spelartröjor från den aktuella matchen. Fullständiga tävlingsregler och resultat från tidigare hemmamatcher hittar du här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Du kan även köpa biljettvouchers till framtida AIK-matcher på Friends Arena. Vouchern fungerar som ett presentkort på valfri hemmamatch i Allsvenskan när publik återigen är tillåtet på våra arrangemang.

Vill du hellre stötta AIK Fotboll med ett engångsbelopp finns möjligheten att swisha valfri summa till nummer 123 115 95 73.

Något mer värt att veta inför avspark?

  • Det är helt jämnt i statistiken mellan Kalmar FF och AIK sett till tävlingsmatcher i Kalmar – elva segrar för vardera lag. Fullständig statistik hittar du här.
  • Många minns nog Robin Janssons mål från 2018 bäst, men den som gjort flest mål för AIK i Kalmar är Thomas Johansson med sina fyra fullträffar. Samtliga svartgula målskyttar hittar du här.
  • Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att få senaste nytt om vad som händer i AIK Fotboll.
Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2020

Sök på AIK Fotboll