Supporterinformation: Örebro SK – AIK

2021.03.25, kl 15:47
Fredagen den 26:e mars 2021 spelar AIK mot Örebro SK i en träningsmatch på Behrn Arena, Örebro med avspark kl 14:00.
Observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare, detta på grund av restriktioner kopplat till coronaviruset.

Annons:

Vad?

Örebro SK – AIK | Träningsmatch.

När?

Fredagen den 26:e mars. Avspark sker kl 14:00.

Var?

Behrn Arena, Örebro. Underlaget är konstgräs.

Hur kan jag se matchen?

ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang i Sverige kommer matchen att spelas inför tomma läktare. AIK Fotboll vill understryka vikten i att alla supportrar följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och helt undviker arenaområdet i samband med matchen.

Matcherna tv-sänds i Discovery+. Registrera ett konto via den här länken så går en betydande del av summan till AIK Fotboll, intäkter som är extra viktiga just nu då matcherna spelas utan publik. För att kunna se hela Allsvenskan 2021 samt försäsongsmatcherna är det abonnemanget “Total” som gäller.

Finns det någon matchens vara?

Visa din stolthet genom att hissa AIK–flagg! Just nu får du 20% rabatt på flaggstångsflaggor med klubbmärket på. Välj mellan en vit och en svartgul modell. Se hela erbjudandet på aikshop.se

Observera att AIK Shop i Friends Arena tills vidare hålls stängt och att erbjudandet bara gäller i webbshoppen.

Finns det fler sätt jag kan stötta AIK Fotboll på ekonomiskt?

Årskort-21 är det bästa sättet att stödja AIK Fotboll på just nu. I hopp om att få se fotboll live igen kan du köpa ditt Årskort-21 för att stötta klubben ekonomiskt. Läs mer om Årskort-21 här.

Att handla i AIK Shop och att skaffa ett abonnemang hos vår klubb-tv FollowUs AIK är alltid bra sätt att stödja klubben på. FollowUs AIK ger dig unikt tv-material inifrån klubben med nya avsnitt varje dag.

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Där får du uppdateringar före, under och efter alla våra matcher – det bästa sättet att alltid vara uppdaterad kring vad som händer i AIK Fotboll.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2021

Sök på AIK Fotboll