Viktigt meddelande gällande andrahandsförsäljning av biljetter

2018.09.18, kl 10:10

Det går bra för AIK Fotboll just nu. Det gäller även vår biljettförsäljning som ser ut att nå nya höjder i samband med matchen mot Hammarby den 23 september 2018. En ökad biljettförsäljning innebär också besökare som inte är vana att gå på AIK:s hemmamatcher eller att köpa biljetter till AIK:s evenemang.

Vi ser i dag en ökad marknad för andrahandsförsäljare, som exempelvis Viagogo och Biljett.nu, när det gäller AIK:s matcher och kanske framför allt matcher som lockar mer publik än vanligt.

Med hänsyn till detta vill AIK Fotboll uppmana alla biljettköpare att alltid använda sig av AIK Fotbolls officiella kanaler för biljettförsäljning. Dessa är aikbiljett.se och friendsarena.se.

Köper du biljett via icke-auktoriserad försäljare (inklusive personer som säljer biljetter precis utanför arenan i anslutning till match) riskerar du att betala överpris eller i värsta fall köpa en ogiltig biljett. Biljetter som köpts av icke-auktoriserade kanaler kan inte återbetalas och inträde på arenan kan inte garanteras.

Stöd AIK! Köp endast biljetter via AIK Fotbolls officiella kanaler för biljettförsäljning.

Text: AIK Fotboll

Exklusiva partners

CSR-partner

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019