Bilen som endast kan köpas av AIK-tatuerade

2019.06.27, kl 13:34
En bil som endast kan köpas om du har en AIK-tatuering? Bakom det annorlunda villkoret står AIK Fotboll och Volkswagen Stockholm som idag lanserar 128 stycken Ink Edition, ett kostnadsfritt tillval med en mängd fördelar om man är AIK-supporter. Utöver smakfullt integrerade AIK-detaljer i bilen ingår bland annat en unik parkeringsservice under Friends Arena. Men erbjudandet är reserverat för de mest hängivna supportrarna. För att köpa bilen krävs att man kan visa upp en AIK-tatuering.

Volkswagen Stockholm är sedan 2016 huvudsamarbetspartner till AIK Fotboll och syns bland annat på klubbens matchställ. Nu fördjupar parterna samarbetet i och med lanseringen av Ink Edition. En Volkswagen utrustad med Ink Edition är nattsvart såväl in- som utvändigt och har ett broderat AIK-emblem i nackstöden. Dessutom får alla Ink Edition-bilar tillgång till en dedikerad parkeringsservice i anslutning till Friends Arena. Väl på plats på läktaren sitter innehavaren lite bättre än övriga, då sitsen är beklädd med ett exklusivt läderöverdrag.

– Det här är ett unikt erbjudande och därför ställer vi också krav på att bara de mest hängivna får skaffa en Ink Edition-bil. Det är svårt att mäta supporterskap men att tatuera AIK på kroppen indikerar i alla fall att man planerar att leva sitt liv med klubben, säger Stefan Jonasson, kommersiell chef på AIK Fotboll.

Från och med idag kan man anmäla sitt intresse för en av de 128 bilarna. Ink Edition lanseras med en film där ett flertal AIK-tatuerade supportrar medverkar. En av dessa är AIK:s 22-åriga målvakt Oscar Linnér som tatuerade sig efter SM-guldet 2018.

– Att vinna Allsvenskan var ett av de största ögonblicken i mitt liv och en självklar sak att föreviga på kroppen. En tatuering ska vara personlig och ingenting är mer personligt för mig än relationen till AIK, säger Oscar Linnér.

Tidigare i år förlängde AIK Fotboll och Volkswagen Stockholm sitt samarbete och med Ink Edition fördjupar man det ytterligare.

– Med Ink Edition utmanar vi vad det innebär att köpa en bil. Det här är ett skräddarsytt paket som bokstavligt tar bilupplevelsen hela vägen in i arenarummet, säger Johan Karlson, brand manager på Volkswagen Stockholm.

Om Ink Edition

Ink Edition är ett kostnadsfritt tillval som kan kombineras med samtliga Volkswagen Stockholms personbilsmodeller och är tillgängligt i 128 exemplar. En Volkswagen Ink Edition kan köpas eller leasas (privat eller företag), men endast av personer som kan visa upp en AIK-tatuering.

Ink Edition innehåller:

– Svart metalliclack.

– AIK-emblem broderat i framstolarnas nackstöd.

– Parkeringsservice under Friends Arena med uppgång direkt till läktare 1. Gäller under den allsvenska säsongen 2020.

– Exklusivt läderöverdrag på köparens årskortsplats i Friends Arena.

Utöver detta skänker Volkswagen Stockholm 5 000 SEK för varje såld bil till AIK Fotbolls mentorsprogram, ett initiativ för att bidra med samhällsnytta i förorten. Om alla 128 bilar säljs kommer mentorsprogrammet att erhålla 640 000 SEK

Läs mer och skaffa din ink Edition bil från Volkswagen här…om du har tatuering.

Exklusiva partners

Ligapartners

© AIK Fotboll 2019

Sök på AIK Fotboll